Ordu ’MEKKE’NİN FETHİ GECESİ’NE BÜYÜK İLGİ

’MEKKE’NİN FETHİ GECESİ’NE BÜYÜK İLGİ

01.01.2016 - 11:22 | Son Güncellenme:

.

’MEKKE’NİN FETHİ GECESİ’NE BÜYÜK İLGİ

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Anadolu Gençlik Derneği Fatsa Şubesi tarafından düzenlenen Mekke’nin Fethi programı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen program yılbaşı gecesi olmasına rağmen çok büyük bir ilgi gördü.
Mekke’nin Fethi programına Çamaş İlçe Kaymakamı Hasan Gökpınar, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Çamaş Belediye Başkanı Alaattin Giden, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim okumaları ile devam etti. Daha sonra AGD Fatsa Şubesi Başkanı Beytullah Geçtan kurumun faaliyetlerini anlatan bir konuşma yaptı. Program Atıf Kara’nın şiirleri ile devam etti. Programa konuşmacı olarak katılan Abdurrahman Tatlıgül Hoca konferansta yaptığı konuşmada, alkollü içeceklerin dinimizde yeri olmadığını, piyango biletine milli yakıştırması yapılamayacağını ve yine ’Noel Baba’ diye bir şeyin İslam dininde yeri olmadığını vurguladı.
Program sonunda katılımcılar hediye çekilişi düzenlendi. Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen gecede yapılan çekilişte en büyük hediye olan umre ziyareti kurasını Büşra Arslan isimli bayan kazanırken, Büşra Arslan’ın hediyesini Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan takdim etti.
Program yapılan dualar ile son buldu.

Yazarlar