Dünya Melania ‘Melanie’ oluverdi!

Melania ‘Melanie’ oluverdi!

21.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Melania ‘Melanie’ oluverdi

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla olay yaratan, ancak bu açıklamalarında yaptığı bazı yanlışlarla da eleştirilere uğrayan ABD Başkanı Donald Trump, çok tartışılan bir mesaja daha imza attı. Trump, bu kez de First Lady Melania Trump’ın ismini doğru yazamadı.

Haberin Devamı

Eşi Melania Trump’ın böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrası eve döndüğünü Twitter’dan duyurmak isteyen Başkan Trump, mesajında eşinin ismini doğru yazamaması nedeniyle sosyal medyanın diline düştü. Trump, tweetinde eşinin adını “Melania” yerine “Melanie” olarak yazdı... Eşi Melania’ya karşı halk önünde yeterince ilgili ya da nazik davranmaması nedeniyle eleştirilen Trump’ın bu hatası hemen düzeltilse de, eski tweetin ekran görüntüsü binlerce kez paylaşıldı.

Geçen yıl “Trump’ın yatmadan önceki son tweeti” şeklinde ünlenen bir mesajında kullandığı “covfefe” kelimesi çok uzun tartışmalara sebep olmuş, ne anlama geldiği anlaşılamamıştı. Kimileri, bunun “haber içeriği” anlamına da gelen İngilizce’deki “coverage” kelimesi olabileceğini öne sürerken, İngiliz Telegraph gazetesi, bunu “yılın kelimesi” seçmişti.