Adıyaman Menderes İlkokulunun Kabul Edilen Projelerinin Tanıtımı Yapıldı

Menderes İlkokulunun Kabul Edilen Projelerinin Tanıtımı Yapıldı

08.02.2018 - 11:13 | Son Güncellenme:

.

Menderes İlkokulunun Kabul Edilen Projelerinin Tanıtımı Yapıldı

Menderes İlkokulu tarafından hazırlanan ve kabul edilen Avrupa Birliği projelerinin tanıtım toplantısı düzenlendi.
Menderes İlkokulu tarafından hazırlanan 3 adet projeden 2’si kabul edildi. Erasmus+ KA219 Projelerinin tanıtım toplantısı bir otelin salonunda gerçekleştirildi.
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Erasmus + programları çerçevesinde Adıyaman’da Menderes İlkokulunun hazırlayarak başvurduğu 3 projeden 2’si kabul edildi.
Tanıtım toplantısında konuşan Okul Müdürü Orhan Polat, “Be Creative With Erasmus “ adlı proje Danimarka koordinatörlüğünde , İspanya ,İtalya , Litvanya, Polonya,Macaristan ve Türkiye’den ise Menderes İlkokulunun katılımıyla yürütüleceğini söyledi.
Orhan Polat, “Help Our Mother Earth” adlı projenin ise Macaristan koordinatörlüğünde, İtalya, İspanya, Polonya, Romanya ve Türkiye’den Menderes İlkokulu katılımıyla yürütüleceğini kaydetti.
Tanıtım toplantısına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, Şube Müdürleri Mustafa Yetiş, Cevdet Ataoğlu, Ömer Faruk Güneş, Mustafa Gümüş, Ramazan Kurkut, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç ve diğer kurum amirleri ve personeller katıldı.