Ege Menemen adım adım zirveye

Menemen adım adım zirveye

19.10.2017 - 03:42 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer: Menemen Belediye başkanı Tahir Bey bu hafta gazetemize verdiği demeçte “Bu yıl misafir, bir üst lige hazırız” demişti.

Menemen adım adım zirveye

Lider Keçiörengücü karşısında alınan 1 puan bu yarışta ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Menemen’de asla teslim olmama düşüncesi bu maçta da son dakikada attığı golle bir kez daha kanıtlandı. Menemen takım olarak doğru yönetiliyor. Bunun neticesinde tüm maçlarını deplasmanda oynamasına rağmen liderin bir puan arkasında. Bu haftaki rakipleri, geçtiğimiz yıl Menemen’de mağlup olduğu lig 3.’sü Hatayspor. Bu grupta tabiri yerindeyse futbol adına müthiş mücadele olacak bir sezon bekliyor. İlk durakta Hatayspora.

Haberin Devamı

Bülent Buda: Takır takır oynayıp, alınlarının teriyle formaya kendilerine olan saygıyla puanları topluyorlar. Liderden alınan bir puan azımsanamaz. O bir puanın değeri ilerleyen haftalarda daha iyi anlaşılacaktır. Şampiyonluk kurumsal bir yolculuktur. Menemenspor bu aşamada o kutsal yolculuğu yapıyor. Üstesinden geleceklerdir... İnanıyorum!

İsmail Özelçinler: Lider Keçiörengücü ile Ankara deplasmanında maçın son dakikasında attığı golle 1-1 beraberlikle dönen Menemen Belediyespor, sezon sonuna kadar zirve yarışından asla kopmayacağını en iyi şekilde kanıtladı. Oyunun son dakikasına kadar mücadeleyi elden bırakmayan Menemen’in sezon sonunda hedefine ulaşması da asla sürpriz olmayacaktır. Bu hafta sahasında, güçlü bir ekip olan Hatayspor’u konuk edecek olan sarı lacivertliler, bu maçı kazanması halinde emin adımlarla hedefe yürüyecektir. Mehmet Demirtaş: Menemen Belediyespor gerek takım, gerekse kulüp olarak doğru yönetiliyor. Fatih Abim’le birlikte Tahir Başkan’ı ziyaretimizde sevgili başkan gelecek planlarını bizlere aktarırken geleceğin futbolcu adaylarının yetişmesi için oluşturduğu tesisleri gezdirdi. Bitimine 3 veya 4 ayı olmasına rağmen şu anki haliyle bile Altınordu’nun tesislerinden geri olmadığını gözlemledim. Fazla değil en fazla bir kaç yıl içinde İzmir’den alt yapısıyla adından söz ettiren bir kulüp daha geliyor, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kısaca, Menemen Belediyespor geleceğin planlamasını yapmış ve bir üst lige gerçekten hazır bir kulüp. Oyuncu grubuda istikrar, hırs ve başarılarıyla umutlarımızı yeşertiyor. Geçtiğimiz sezon Play Off’tan kaçırdığı bir üst ligi bu sezon başaracaktır.