Ekonomi THY: Miles&Smiles kartta Garanti'yle ‘yola devam’

THY: Miles&Smiles kartta Garanti'yle ‘yola devam’

24.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları’nın (THY) düzenlediği 5 yıllık “Miles&Smiles” programı kredi kartı ihalesini Garanti Bankası kazandı. THY’nin tek resmi kredi kartı Shop&Miles adının bundan böyle “Miles&Smiles Kredi Kartı” olacağı bildirildi.

THY: Miles&Smiles kartta Garantiyle ‘yola devam’

Kartların önümüzdeki aylarda yenileceği duyuruldu.
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, “THY olarak Garanti Bankası ile 11 yıldır yürüttüğümüz kredi kartı işbirliğini sadece bir program ortaklığı değil, stratejik bir işbirliği olarak görüyoruz. Her geçen yıl sayısı artan farklı sektörlerden 60 program ortağı ile tüm üyelerimizin sadece uçuşla ilgili değil, uçuş harici günlük hayatında da, Miles&Smiles programını aktif olarak kullanmalarını hedefliyoruz. Bu amaçla, Shop&Miles’ın adını, Özel Yolcu Programımız Miles&Smiles olarak değiştirerek, yolcu programı ve kredi kartı bütünlüğünü sağlayarak, müşterilerimize daha etkin ve dinamik bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Büyük mil hedefi
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, “Yeni Miles&Smiles kredi kartları, Shop&Miles gibi alışverişle uçuş milini birleştirecek, ayrıca Miles&Smiles üyelerine daha fazla bedava mil kazandıracak. 11 yılda verdiğimiz toplam mil miktarının neredeyse tamamını, önümüzdeki 5 yılda yine müşterilerimize kazandıracağız” diye konuştu.

Yazarlar