Mersin MERSİN İDMANYURDU, PREJUCE NAKOULMA'YI RENKLERİNE BAĞLADI

MERSİN İDMANYURDU, PREJUCE NAKOULMA'YI RENKLERİNE BAĞLADI

17.07.2014 - 14:17 | Son Güncellenme:

.

MERSİN İDMANYURDU, PREJUCE NAKOULMAYI RENKLERİNE BAĞLADI

Mersin İdmanyurdu, Polonya 1. Lig takımlarından Gornik Zabrze'de forma giyen Prejuce Nakoulma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Mersin İdmanyurdu Genel Sekreteri Abdi Kurt, 27 yaşındaki Nakoulma'nın halen Burkina Faso Milli Takımı'nda da yer aldığını belirterek, "Geçen yıl Polonya liginde 10 gol, 6 asistle oynadı. Türkiye'den 3-4 kulüp Nakoulma'ya talip oldu. Ancak oyuncu Mersin İdmanyurdu'nu ve Mersin İdmanyurdu markasını tercih etti. Nakoulma ile 2 yıllık bir sözleşme yapıyoruz. Takımımız şu anda kampta. İmzadan sonra hemen kampa katılacak. Nakoulma sağ açık oynuyor. Sağ kanattaki açığı da böylelikle kapamış oluyoruz" dedi.
Bundan sonraki transferleri biraz daha yavaş yapacaklarını kaydeden Kurt, "Aşağı yukarı transferlerimizin yüzde 80'nini gerçekleştirdik. İki ya da üç mevkide eksiğimiz kaldı. Şu an takımımız tam kadro Bolu'da kampta. Arkasından Avusturya kampımız var. Oraya gidinceye kadar kadroyu oluşturmuş olacağız. Hedefimizi ilk 10 olarak belirledik. Rıza Hocamız takımın başında. Biz bu ligde kalıcı olacağımızı daha önce de belirttik. Hakikaten Mersin İdmanyurdu layık olduğu yerde olacaktır. Mersin İdmanyurdu, sıfırdan kurulan bir takım gibi oldu, eski oyuncularımız olmasına rağmen. Ama sağlam temeller üzerine oturduğunu görüyoruz. Yabancı transferinde aşağı yukarı sona yaklaştık, 6 yabancı oyuncumuz var. İki kontenjan açığımız kaldı. Bunu da çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Şu anda ciddi bir kaleci arayışımız var ve bir de forvet arıyoruz" diye konuştu.
Prejuce Nakoulma ise kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, "Burada olmaktan çok mutluyum. Bir an önce yeni takım arkadaşlarımla tanışıp, onlarla kaynaşıp, elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kendisini 2 yıllığına kırmızı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Nakoulma, daha sonra yöneticilerle birlikte Mersin İdmanyurdu bayrağı önünde poz verdi.