Gündem Meryem 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Meryem 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

25.10.2017 - 10:39 | Son Güncellenme:

Meryem son bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen dizinin 13. son bölümünde Meryem, Savaş hakkında yanıldığını öğrenir ve bu durumdan büyük pişmanlık duyar. Peki Savaş kendini affettirebilecek mi? Meryem'in merak edilen 14. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Meryem 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Meryem 13. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Bestemsu Özdemir, Uğur Çavuşoğlu gibi birbirinden usta isimlerin yer aldığı Meryem dizisi son bölümde Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve bu konuda büyük pişmanlık duyduğunu kendisine açıklar. Öte yandan Oktay, Savaş'ı ortadan kaldırmak için yeni bir plan kurar.

Haberin Devamı

MERYEM 14. BÖLÜM FRAGMANI

Meryem, Oktay’ın planı yüzünden Gülümser’in, Savaş ve Güçlü’nün annesi olduğunu öğrenmiştir, yıkılır..

Savaş kendisini affettirmek için Meryem’e gider, Selma’nın evinde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Selma’nın eski kocası Mahmut Selma’yı kaçırmıştır. Durumun aciliyeti sebebiyle Meryem, Savaş, Güçlü ve Burcu aralarındaki sorunlara rağmen birlikte hareket etmeye karar verirler. Selma ile çocuğunu kocasının elinden kurtarmak için birlikte yola çıkarlar.

MERYEM 13. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?