Kültür Sanat Meryem Uzerli´li ´Annemin Yarası´ filmi yakında sizlerle..

Meryem Uzerli´li ´Annemin Yarası´ filmi yakında sizlerle..

02.03.2016 - 12:07 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli´nin başrollünde rol aldığı ´Annemin Yarası´ filmi 11 Mart´ta sinemaseverlerle buluşacak. ´Annemin Yarası´ filminde Meryem Uzerli tamirci rolünde karşımıza çıkacak. Filmin fragmanını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Meryem Uzerli´li  ´Annemin Yarası´ filmi yakında sizlerle..

Meryem Uzerli´li  ´Annemin Yarası´ filmi yakında sizlerle..

Haberin Devamı

Başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin’in paylaştığı “Annemin Yarası” 11 Mart'ta vizyona giriyor. Meryem Uzerli, başrolü Ozan Güven’le paylaştığı ‘Annemin Yarası’nın çekimlerinde vaktinin büyük bölümünü atölyede geçirdi.

Meryem Uzerli´li  ´Annemin Yarası´ filmi yakında sizlerle..

Filmin konusu ise şöyle: Salih on sekiz yaşına geldiğinde kayıp ailesini bulmak üzere yetimhaneyi terk eder ve babasını ararken bir çiftlikte işe başlar. Hiç beklemediği bir anda hayalindeki yuvayı bulmuştur. Heyecan ve tansiyon yükseldikçe yeni sırlar da su üstüne çıkar. Salih geçmişinden kurtulup bu yuvada mutlu olabilecek midir? Soluk soluğa izlenecek Annemin Yarası, Salih’in peşinde umudun izini sürüyor.

´Annemin Yarası´ Filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yaparken oyuncu kadrosunda Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş gibi birbirinden ünlü isimler var.

Haberin Devamı

Dram türünde ki film ´Annemin Yarası´ 11 Mart´ta sizlerle…

Yazarlar