Gündem Metrobüsler çalışıyor mu ?

Metrobüsler çalışıyor mu ?

17.02.2015 - 18:51 | Son Güncellenme:

İstanbul'daki yoğun kar yağışı hayatı felç etti. Yoğunlaşan kar yağışı ile birlikte metrobüs seferleri de aksadı. Binlerce kişinin aklındaki soru ise;"Metrobüsler çalışıyor mu ?" Metrobüs seferlerinde sıkıntı yaşanıyor

Metrobüsler çalışıyor mu

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı felç etti. Sabah saatlerinde etkisini arttıran tipi özellikle ulaşımı vurdu. Anadolu yakasından Avrupa'ya geçiş güzergahında Boğaz Köprüsü çıkışında metrobüsler durdu. Yolcular yollarına yürüyerek devam ediyor...

Haberin Devamı

DÜN AKŞAM HAYAT FELÇ OLDU
Kar yağışı nedeniyle ilerleyemeyen metrobüslerin içinde bulunan yolcular araçları terk ederek yürümeye başladı. Bir süre sonra kar temizleme araçları yolun bir kısmını temizleyerek metrobüslerin yeniden çalışmasını sağladı ancak kısa bir süre sonra metrobüsler yeniden durdu.
Akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, D-100 Karayolu'nda trafiği kilitledi.
Beylikdüzü-Avcılar arasında metrobüsler durdu. Metrobüs yolcuları araçlardan inerek yürümek zorunda kaldı.
BARBAROS BULVARI'NDA ARAÇLAR ZOR İLERLİYOR
Yoğun kar yağışı nedeniyle, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda araçlar güçlükle ilerliyor.
Akşam saatlerinde yoğunlaşan kar yağışı Barbaros Bulvarı'nda da etkili oluyor. Zincirlikuyu'dan Beşiktaş yönüne inen araçların zaman zaman zorlandığı, bazılarının kaydığı dikkat çekiyor.
İSTANBUL'DA YOĞUN TİPİ: TEM'DE ARAÇLAR ADIM ADIM İLERLİYOR
İstanbul genelinde akşam saatlerinde başlayan tipi şeklindeki kar yağışı etkili oluyor. Bu nedenle sürücüler zor anlar yaşıyor. Ana arterlerin tamamında trafik durma noktasına gelirken, araçlar adım adım ilerliyor.
Trafiğin en yoğun olduğu yer ise TEM Otoyolu. Her iki istikamette de araçlar yoğun tipi yağışı altında güçlükle ilerliyor.

Yazarlar