Ankara MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya'dan engellilere ziyaret-Ankara Haberleri

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya'dan engellilere ziyaret-Ankara Haberleri

12.05.2016 - 13:51 | Son Güncellenme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Batıkent Zihinsel Engellileri Koruma Derneği’nin Beyaz Karanfiller Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkayadan engellilere ziyaret-Ankara Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Batıkent Zihinsel Engellileri Koruma Derneği’nin Beyaz Karanfiller Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.
Engelliler Haftası münasebetiyle il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Batıkent Zihinsel Engellileri Koruma Derneği’nin Beyaz Karanfiller Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Dernek Başkanı Ömer Koç’tan bilgi aldı ve merkezde hayatını sürdüren zihinsel engellilere beraberinde getirdiği hediyeleri dağıtıp sohbet etti. Görme, duyma, konuşma, yürüme ve zihinsel engellilerin sayısının Türkiye’de 10 milyonun üzerinde olduğuna dikkat çeken Çetinkaya, engellilerin sorunlarından kurtulması ve yaşamlarının kolaylaştırılmasının insanlığın en büyük görevi olduğunu belirtti. Çetinkaya, Ömer Koç’un zihinsel engellilerin sıkıntılarının bayraktarlığını yaptığını söyledi. Çetinkaya, yaşam merkezinde zihinsel engellilerin her türlü yaşamlarının kolaylaştırılmasının kolay bir iş olmadığına dikkat çekerek, “Ömer Koç, azmin ve mücadelenin bayraktarlığını yaparak engellilerimizin dertlerine çare olmak için mücadele veriyor. Bu mücadelesinin yakın tanığı olmaktan da gurur duyduk” dedi.
Kendisinin de zihinsel engelli çocukları olduğunu belirten Dernek Başkanı Ömer Koç, yaşam merkezinin büyük mücadeleler sayesinde tamamlandığını ifade etti. Engellilere hizmet yolunda önlerine çıkarılan bürokratik engellerden yakınan Koç, yaşam merkezine katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Koç, merkezin acil ihtiyaçları için hayırseverleri yardıma çağırdı.