Malatya Mhp İl Başkanı Avşar, İadeyi Ziyarette Bulundu

Mhp İl Başkanı Avşar, İadeyi Ziyarette Bulundu

20.11.2017 - 18:19 | Son Güncellenme:

.

Mhp İl Başkanı Avşar, İadeyi Ziyarette Bulundu

MALATYA (AA) - Malatya'da, MHP İl Başkanı seçilen Bülent Avşar beraberinde il yönetimiyle iadeyi ziyarette bulundu.

Haberin Devamı

MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Avşar ile beraberindekiler Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren'e iadeyi ziyarette bulundu.

Evren, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Malatya'yanın ortak payda olduğunu ve kentin gelişmesi için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Avşar ise kentin gelişimi noktasında çalışacağını belirterek, "Başkanımızın da belirttiği üzere ortak paydamız Malatya için tüm gücümüzle Ali Başkanımızın yanında olacağız. El birliği ile esnaflarımıza yardımcı olacağız." ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı da ziyaret eden Avşar, kente yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Gürkan ise vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Gerek Yeşil Kuşak Projemiz, gerek "Mahallelilik Olgusu" üzerindeki çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda Yeşil Kuşak Çalışmamız da bir ilktir. Şehrin akciğeri olabilecek bir mekanın oluşturuyoruz. Batıdaki ülkelerde büyük şehir parkları var, ama bizim ülkemizde maalesef bunlar yok. Bu projeyi Malatya’da başlattık ve bu projenin belirli bir aşamaya gelmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum."

Yazarlar