Konya MHP KONYA ADAYI GÖNEN: “TÜRKİYE EN KRİTİK SEÇİMİNİ YAPACAK”

MHP KONYA ADAYI GÖNEN: “TÜRKİYE EN KRİTİK SEÇİMİNİ YAPACAK”

27.05.2015 - 16:41 | Son Güncellenme:

.

MHP KONYA ADAYI GÖNEN: “TÜRKİYE EN KRİTİK SEÇİMİNİ YAPACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı M. Sait Gönen seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Karatay İlçe teşkilatının eşliğinde Galericiler Sitesinde, esnaf ziyaretlerinde bulunan Gönen, Türkiye’nin en kritik seçimini yaşayacağını ve seçmenin de bunun farkında olduğunu söyledi. Bir buçuk aydan bu yana aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Gönen, AK Parti iktidarlarının ekonomik olarak toplumun her kesimini mağdur ettiklerini, çalışmalar esnasında halkın kendi dilinden tekrar tekrar dinlediklerini vurguladı. Gönen, ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamının sona ermesi için AK Parti iktidarının kesinlikle gitmesi gerektiğini söyledi.
Gönen yaptığı açıklamada, “Seçmen dürüst siyaset istiyor. Yolsuzluk hırsızlıktan bıkmış. Bizlerin dürüst olduğuna biliyor inanıyor. AK Parti’nin bu güne kadar zengini daha zengin, fakiri daha fakir ettiğini görmüş durumda. Açlık sınırının bin 300 lira olduğu bir ülkede asgari ücretin 940 lira asgari ücretle AK Parti çay simitle geçindirsin, sonra da seçmenin huzuruna çıksın, çıkabiliyorsa. AK Parti iki yüzlü politika ile oynuyor. Ülkenin batısında dombra, doğusunda megri megri söyleyen AK Parti’nin PKK terör örgütünü şımartıp bu günlere getirdiğini halkımız gördü. Terörle mücadele edebilecek tek partinin MHP olduğunu biliyor. Perdenin önünde bir Hacivat-Karagöz oynanıyor. Perde gerisinde iktidar, PKK, İmralı, Kandil, HDP birlikte bir proje uyguluyor. Oslo da verilen sözleri yerine getirme gayreti içindeler ve bu toplumun gözünden kaçmıyor. Cumhurbaşkanın sözlerinde son 15 gündür meydanlarda, milliyetçi söylemleri duyuyoruz. Sanki MHP’ye oy verecek diyorsunuz. Özellikle Kürt sorunu ile ilgili MHP’nin söylemlerini dile getiriyor. Asimetrik bir seçim kampanyası içerisinde tarafsızlığını yitirmiş Cumhurbaşkanı parti lideri gibi davranıyor. Bir taraftan Cumhurbaşkanı devletin bütün imkanları ile meydanlarda, bir taraftan başbakan. Buna rağmen tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’mız da derinden bir dip dalgası Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelmiş durumda. Allah’ın izni ile MHP iktidarı yakındır” dedi.