Bilecik MHP’Lİ ADAYLAR OSMANELİ’DE

MHP’Lİ ADAYLAR OSMANELİ’DE

30.05.2015 - 10:09 | Son Güncellenme:

.

MHP’Lİ ADAYLAR OSMANELİ’DE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, Osmaneli ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.
MHP Bilecik Milletvekili adayı Bahattin Şeker, toplantıda yaptığı konuşmada, seçmenin aklı, vicdanı ile 7 Haziran’da oy kullanacağını dile getirdi. Türkiye’nin 2002’den 2007’ye kadar olan gelişen ekonomi hızının geriye döndüğünü savunan Şeker, "Esnaf, çalışan, memur ve emekliler perişan. Korku dağları sarmış. Şimdi bir tarafta Başbakan çalışıyor, bir tarafta da namusu ve şerefi üzerine yemin etmiş Cumhurbaşkanı da ’ben tarafsızım’ diye çalışıyor. Buna halk karar verecek. Bugün Güneydoğu’da Vali, kaymakam, asker ve polis var ama devlet yok" dedi.
Şeker, ilk olarak Bilecik’in sorunlarından başlamak istediğini ifade ederek, Bilecik’te en önemli konunun ekonomini olduğunu kaydederek, “2002 ve 2006’da büyüme hızımız yüzde 7,2 idi. Ne olduysa 2007’den 2014’e kadar bu yüzde 3,4’e geriledi ve gerilemeye devam ediyor. Eğer huzurlu demokratik bir ülke olmak istiyorsak ekonomi çok önemli ve büyüme hızının 7’den aşağı olmaması lazım bir memlekette. Organize sanayilerimiz var. Bu organize sanayinin bütçesinde ben görevliydim ben yazdım. Bilecik ikinci organize sanayi Bozüyük, Osmaneli, Gölpazarı, Pazaryeri ve Söğüt buralardaki organize sanayimiz doldu. Yer arıyorlar ama hala şuanda bir çözüm üretemediler. Osmaneli Organize sanayi bir muamma. Birçok kimselere satılmış, tapuları verilmiş, mahkemeler devam ediyor ama orada da büyük bir sorun var” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların oylarının önemine değinen Şeker, "Bunlar Türkiye’nin gerçekleri. Sizler de sandık başına gideceksiniz, aklınız, vicdanınız ve imanınızla oylarınızı kullanacaksınız. Biz isteriz ki, bize verin ama kararlar sizlerindir. Bu memlekete çivi çakan, fayda veren insanlara oylarınızı verin. Biz bu memlekete çok hizmet ettik. Bu memlekette okullarından, hastanelerine, yollarına kadar çok önemli görevler de yaptık. Bu seçimde aklınız, imanınız, vicdanınızla beraber oylarınızı verin istiyoruz. Sözlerime son verirken de Hazreti Ömer’in bir sözünden bahsetmek istiyorum, dört şey geri gelmez diyor Hazreti Ömer; söylenen söz, atılan ok, geçen zaman ve kaçırılan fırsat. Bu fırsatı bir daha kaçırmayın diyorum. Bizimle yürü Osmaneli diyorum" diye konuştu.
Daha sonra söz alan ikinci sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Şensoy ise, “Biz bu seçimleri köprüden önce son çıkış olarak görüyoruz. Gerçekten ülkemizin geleceği, çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir seçime gidiyoruz burada sağduyulu hareket edip başka bir ülkemizin olmadığı bu güzel Türkiye’mizin ve Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyetin devamı anlamında önemli bir seçim bizleri bekliyor. İnşallah onların istedikleri olmayacak. Bizlerin Atatürk’ten yana Cumhuriyetten yana olanların kazanacağı bir seçim olması dileğimle 7 Haziran seçimlerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Biz Milliyetçi hareket Partisi iktidarında partilerimizin getireceği yük noktasında maliyetleri hesapladık 71,9 milyar TL. Önce kaynaklarımızı anlatacağız, bu kaynaklar şuanki mevcut kaynaklardan değil" şeklinde konuştu.
Konuşmalar sonunda katılımcılara yemek ikram edildi. Yemeğin ardından ise Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver tarafından Milletvekili Adayı Bahattin Şeker’e plaket takdim etti.