Manisa MHP MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERGÜN SARIGÖL'DE

MHP MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERGÜN SARIGÖL'DE

25.03.2014 - 10:23 | Son Güncellenme:

.

MHP MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERGÜN SARIGÖLDE

Sarıgöl MHP Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk’un seçim projelerini açıklamasıyla ilgili mitinge, MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, Alaşehir MHP Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tanıtım konuşmalarından önce mehter takımı meydana gelenleri gösteriler sundular. Tanıtım mitinginde bir konuşma yapan MHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk’’ Sarıgöllüler, vakit değişim zamanıdır. Değişimin zamanı gelmiştir. 30 Mart milat olacak. Manisa’da Cengiz Ergün’le, Sarıgöl’de beni birleştirmeye hazır mıyız? Bizler hizmet için varız.’’ dedi.
MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün yaptığı konuşmasında’’2009 yılında bir şeyi inandık.’’ inanmak başarmanın yarısıdır’’ denir. Ben beş yılda Manisa’ya inandıklarımızı yaptık. Bu nedenle sizlerin karşısındayız. Alnımız ak, yüzümüz pak, olarak huzurunuzda duruyorsak bu en büyük mutluluktur. Manisa’da beş yılda yüzün üzerinde projeyi bitirdik.’’ dedi.
GIDA BANKASI PROJESİ
MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’da en önemli projelerin başında Gıda Bankası Projesi'nin geldiğini belirterek’’ Gıda Bankası projesi, Manisa ve diğer ilçelerinde de olacak. Gıda Bankası zinciri oluşacak yani marketler zinciri gibi. Biz, gereksiz olarak gıda yardımı alanların önüne geçtik. Bu nedenle Manisa’da 3250 kişiye bankamatik gibi’’Gıdamatik’’kartı çıkardık. Bu kartımızla gerçek ihtiyaç sahipleri istediği yerden karları sayesinde gıda yardımlarını alıyorlar. Bu ağımızı diğer ilçelere yayacağız.’’ dedi.
MANİSA HUZURLU BİR KENT OLDU
Konuşmasında Manisa’da önceleri vatandaş, ailece ile akşam Manisa sokaklarında mutlu gezemediklerini dile getiren Ergün, "Biz Manisa’nın dört bir yanına aydınlattık. Şimdi Manisalı aileler, gece 24’e kadar huzur içesinde kenti dolaşabilmekteler. Bulunduğumuz yerin insanlarının mutlu olması gerek biz bunu Manisa’da sağladık.’’ dedi. Çocuklarımıza eğitime verdiğimiz destekten dolayı da mutlular. Manisa Belediyesi eğitime verdiği destekten dolayı Türkiye birincisi bu nedenle Bakanlıktan ödüller aldıklarını dile getirdi.
HİÇ KİMSEYLE KAVGAMIZ YOK
Manisa MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, görevde oldukları sürede hiçbir kimseyle kavgalı olmadıklarını, ancak kavganın içerisine çekilmek istendiğini dile getirerek’’ Üzerimize inceletmek, soruşturmak amacıyla müfettişler gönderdiler ama bizlere teşekkür ederek ayrıldılar. Bu nedenle alnımız ak, yüzümüz pak veremeyeceğimiz hesabımız yok. Kimseyle de kavgaya girmedik.’’ dedi. Cengiz Ergün, çalmadıklarını, çırpmadıklarını haramla değil, helalle işlerinin olduğunu belirtti.
TANRIVERDİ’NİN KULAKLARI ÇINLASIN
MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, konuşmasında AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’ye seslenerek’’ Buradan sesleniyorum. Hüseyin Tanrıverdi’nin kulakları çınlasın. Benin için’’ İki oturak, bir durakla vatandaşı kandıramazsın’’ diyor. Buradan sesleniyorum kendisine: İl özel idare elindeydi, devlet gücün elindeydi, AK Partili belediyeler elindeydi, sen bir oturak ve bir durak bile gönderemedin, ‘’Hüseyin Efendi!’’ dedi. Şimdi uyandın ama iş işten geçti. Biz Allah katında sevap kazandık. Manisa Belediyesi olarak 2,5 yıl önce Tıbbi atıl tesisi kurdu. Hem Manisa’nın, hem de İzmir’in Tıbbi atıklarını Manisa topluyor bunu da bil Tanrıverdi.’’diye seslendi.
ÇAKMA ANKETLERE İNANMAYIN
MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Manisa’da son günlerde ortaya atılan anketlere de değinerek, anketlerin çakma olduğunu ileri sürerek’’ Bu anketleri kiminle yaptınız soruyorum. Cevap bile vermiyorlar. Gerçek anketi 30 Martta ortaya çıkacak. Herkes de cevabı alacak.’’ dedi.