Ekonomi Migros’ta 1500 üründe indirim

Migros’ta 1500 üründe indirim

15.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Migros, kahvaltılıktan deterjana, bebek bezinden meşrubata, et ürünlerinden sebze meyveye kadar 1500’den fazla üründe sarı etiket indirimini başlattı.

Migros’ta 1500 üründe indirim

Migros, sarı etiket uygulamasıyla müşterilerine en iyi fiyat garantisini sunuyor. Migros, özgün markalı ürünlerini uygun fiyat garantisi ile sunarak aile bütçesine katkıda bulunuyor. Tüm yıl boyunca un, yağ, çay, şeker ve bakliyat gibi bir evin temel gereksinimi olan ürünler, Migros markası ve en iyi fiyat garantisi ile satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Migros, fiyat avantajı ile birlikte kaliteyi de ön plana çıkardığı özgün markalı ürünlerini farklı kalite kontrol kriterlerinden geçirerek raflarına koyuyor. Ürünler üretim aşamasında 350 kişilik tüketici panelinden geçiyor. Üretim aşamasında gerçekleştirilen denetimler ise 265 maddelik soru listesi ile her yıl tekrarlanıyor. Ürünler ayrıca dağıtım merkezlerinde de 132 farklı kalite kontrol kriterlerinden geçiyor. 6 bin 364 parametrede ürün analizlerine tabi tutulmalarının ardından reyon kalite kontrolleri de gerçekleşen ürünler, en yüksek kalite ile müşterilere ulaştırılıyor.