Kütahya Milletvekili İshak Gazel'e anlamlı hediye

Milletvekili İshak Gazel'e anlamlı hediye

24.08.2015 - 13:00 | Son Güncellenme:

Aralarında AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel’in de bulunduğu Kütahya İmam Hatip Lisesi’nin 1997 mezunları buluşması, renkli görüntülere sahne oldu.

Milletvekili İshak Gazele anlamlı hediye

Aralarında AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel’in de bulunduğu Kütahya İmam Hatip Lisesi’nin 1997 mezunları buluşması, renkli görüntülere sahne oldu.
Samimi ve kardeşlik havasında geçen programda hiçbir şekilde protokol uygulaması yapmadıklarını anlatan Kütahya Evliya Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Asan, “Okulumuzdan mezun olmuş ve şu an siyasette, bürokraside, ilim dünyasında, iş dünyasında önemli yerler edinmiş olanlar bu toplantılarda gayet samimi ve doğal ortamda dönem arkadaşları ve diğer mezunlarımızla bir araya gelerek hasret giderip sohbet ediyorlar. Yemek sırasına girip yemeklerini alıyorlar, çay alıp arkadaşlarına ikram ediyorlar. Bunun camiamızın güzelliğini ve beraberliğini gösteren en güzel göstergelerden biri olduğuna inanıyorum. İmam hatipli olma şuurunun bu olduğu kanaatindeyim” dedi.
Bu arada, Müdür Ali Asan tarafından Milletvekili İshak Gazel’e plaket yerine Hz. Muhammed SAV’in simgesi olan Nübüvvet Mührü takdim edildi. Asan, "Bizler devletimize ve milletimize bağlı insanlarız. Bizim 2 tane mührümüz var. Birisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti mührü, diğeri de Hz. Muhammed SAV’in simgesi olan Nübüvvet Mührü. Milletvekilimiz İshak Gazel’e plaket yerine nübüvvet mührü takdim ettik" diye konuştu.
Milletvekili İshak Gazel de, okulun çevre düzenlemesi için elinden gelen gayreti sarf edeceğini ifade etti. (EFE)