Ankara Milletvekili Uslu, Kumluca'da

Milletvekili Uslu, Kumluca'da

26.09.2017 - 13:28 | Son Güncellenme:

.

Milletvekili Uslu, Kumlucada

ANTALYA (AA) - AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Akdeniz Üniversitesine bağlı olarak akademik eğitime başlayan Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ziyarette fakülte hakkında bilgi veren Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, bu yıl ilk defa eğitime başlayan Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesinde 64 öğrencinin bulunduğunu ve tamamımın hemşirelik bölümü öğrencisi olduğunu söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu da fakülte binasının eğitim öğretime uygun bir bina olduğunu belirterek, "Elbette bu yıl ilk yıl olduğu için eksiklikler olacak. Bu sorunlar aşılır, biraz zaman gerekiyor. Kurban Bayramı'nda Dışişleri Bakanımız müjdeyi verdi. Antalya'nın batısına üniversite açılacak. Bu da gelecekte Kumluca ve batı Antalya'da üniversite eğitiminin daha güzel yerlere geleceğinin habercisidir." dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da öğrencilerin özellikle ulaşım konusunda şikayetlerinin yakındıklarını, bu sıkıntıları gerekli mercilerle görüşerek en kısa sürede giderilmesini sağlayacaklarını söyledi.

Yazarlar