Gündem Milli Eğitim Müdürü'nün Atatürk'lü Ramazan paylaşımı büyük tepki çekti

Milli Eğitim Müdürü'nün Atatürk'lü Ramazan paylaşımı büyük tepki çekti

18.06.2015 - 10:59 | Son Güncellenme:

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla sosyal paylaşım sitelerinde üzerinde Atatürk’ün fotoğranın bulunduğu “Sıcak diye oruç’u bozmayın burası daha sıcak. K. Atatürk” yazılı bir mesajı takipçileriyle paylaştı.

Milli Eğitim Müdürünün Atatürklü Ramazan paylaşımı büyük tepki çekti

Cumhuriyet'in haberine göre, Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın Atatürk’ü cehennemdeymiş gibi gösteren bu skandal paylaşımı eğitim camiasını ayağa kaldırdı.

Haberin Devamı

Bursa Eğitim-İş Şube başkanı Özkan Rona, “Bu ülkenin kurucu önderine karşı yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Bursa Valisi’ni bu alçakça paylaşımı yapan sosyal medya hesaplarından daha öncede Atatürk ve İsmet İnönü’ne hakaret içeren paylaşımlarda bulanan söz konusu şube müdürünü derhal görevden almasını bekliyoruz. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunacaz ve hukuki tüm girişimlerde bulanacaız” dedi.

MÜDÜRDEN "MAĞDURUM" SAVUNMASI

Bursa Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, Atatürk'ü cehennmemde gibi gösteren paylaşım nedeniyle Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan hakkında inceleme başlatıldığını belirterek, "'Mağdur arkadaşımız', savunmasında hesabının ele geçirildiğini beyan etti" dedi.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Müdürünün Atatürklü Ramazan paylaşımı büyük tepki çekti