Oynatma Listesi
HABERLER

12 Ocak 2020 Günün Özeti Milliyet'te

12 Ocak 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya’da ilan edilen ateşkes sonrası Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Feyyaz Sarrac ile Dolmabahçe'de görüştü.

İran füzelerinin yol açtığı hasar dünyaya gösterildi. Resmi yetkililerden yapılan açıklamada, "ABD askerlerinin çoğu yerel saatle akşam 23.00 sularında üssü terk etti, kalanlar ise sığınaklara yerleşip füze saldırısını beklemeye başladı." denildi.

4 ay sonra kürsüde yerini alan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Ne işimiz var Suriye'de, ne arıyoruz Libya'da diyenler, görevli ve taşeron değillerse kesinlikle tarih ve coğrafya cahilleridir” açıklamasında bulundu.

4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonucu konuşamayan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç, Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. Kendisi için programın formatını değiştiren Genç, soruları elindeki tahtaya yazarak cevapladı. Başarısıyla ülkenin gündemine oturan Ümmü Gülsüm Genç, 125 bin liralık ödül ile yarışmadan ayrıldı.

Pasifik Okyanusu'ndaki adalar ülkesi Filipinler'de yerel saatle akşamüstü Taal Yanardağı büyük bir gürültüyle patladı. Yanardağın püskürttüğü kül ve lavların yüksekliği bir kilometreyi aştı, Filipinler'in başkenti Manila'ya uçakların inip kalkmasına izin verilmiyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER