Oynatma Listesi
MAGAZİN

28 Ocak 2020 Magazin Haberleri Bülteni

28 Ocak 2020 Magazin Haberleri Bülteni

Serdar Ortaç ile barışman mümkün mü? sorusu üzerine Chloe, "Biz küs değiliz ki, sadece evliydik ve boşandık ama birbirimize küsmedik. Tekrar bir araya gelmek de yok artık, o iş bitti. Serdar artık sadece arkadaşım" ifadelerini kullandı.

Soner Sarıkabadayı, uzun süredir aşk yaşadığı Madelein Lopez’le Vadistanbul’da objektiflere takıldı.Sarıkabadayı’nın Lopez’e 40 bin TL değerinde pırlanta yüzük aldığı da öğrenildi.

Ebru Şallı, çocukları çok sevdiğini söyledi. Model, “Üçüncü kez anne olmak istiyor musunuz?” sorusuna, “Benim yaşam şartlarım normal olsaydı, beş tane doğururdum. Kısmet, şu anda öyle bir şey yok” yanıtını verdi. Model, YouTube kanalı için çalışmalarını devam ettirdiğini ve çok iddialı olduğunu da sözlerine ekledi.

Can Bonomo ve eşi Öykü Karayel, Kuruçeşme İnari adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Şarkıcı, Paris’te çıktığı defileyle ilgili sorulara, “Podyumu bıraktım arkadaşlar. İlk ve son oldu. Öykü’yle aramızda bunu çok konuşup, güldük” açıklamasını yaptı

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Demet Akalın'ın depremzedelere gönderdiği yardım paylaşımında yazdığı "Ben kamyonetimi tuttum. Uyuyan dostların canı sağ olsun" mesajına sert tepki gösterdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER