Oynatma Listesi
HABERLER

Çeşme'de dolu dolu bayram sevinci

Kurban Bayramı nedeniyle tatile çıkanların tercihi yine Çeşme olurken, akın akın Çeşme'ye gelen tatilcilerle konaklama tesisleri tamamen doldu. Çeşme esnafı da bayram yoğunluğu nedeniyle hem bayram sevinci, hem de bayram bereketi yaşıyor.

Kurban Bayramı'nı Türkiye turizminin gözbebeği Çeşme'de geçirmek isteyen binlerce tatilci, cuma akşamından itibaren akın akın Çeşme'ye gelmeye başladı. İstanbul-İzmir otobanının da açılması ve ulaşımın 3,5 saate düşmesi, Alaçatı ve Çeşme'yi tercih eden İstanbullu tatilcilere büyük kolaylık sağladı. Tatilcilerin önemli bölümü Alaçatı otoban gişelerinden giriş yaparken, zaman zaman uzun kuyruklar oluştu.


Otoban girişlerinde ve eski İzmir yolu girişinde emniyet güçlerince güvenlik önlemleri alınırken, trafik polisleri ve asayiş ekipleri kontrolleri sıklaştırdı. Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çeşme İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 milyonun üzerinde tatilcinin gelmesinin beklendiği Çeşme'de, tatilcilerin huzur ve güven içinde bayram tatili yapabilmeleri için her türlü önlemi aldı. Öte yandan Çeşme Belediyesi de, zabıta, temizlik işleri ve fen işleri birimlerinde izinler kaldırıldığını, 24 saat esasına göre yaklaşık 300 işçinin görev yapacağını açıkladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER