Oynatma Listesi
HABERLER

İzmir'de silahlı çatışmada 10 kişi yaralandı!

İzmir'in Konak ilçesinde, iki grup arasında çıkan ve 10 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın nedeni  belli oldu. A.K.'nin, yeni aldığı otomobilini çizdiği iddiasıyla dün akşam saatlerinde V.K. ile tartıştığı, tarafların bugün karşılaşmasından sonra çatışma çıktığı öğrenildi. Mahallede geniş güvenlik önlemlerini sürdüren polisin olayın meydana geldiği sokakta gece boyunca nöbet tutacağı bildirildi.

 İzmir'in Konak ilçesinde, iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralanmıştı. Kavganın çıkış nedeninin ise aramanın çizilmesinden dolayı kaynaklandığı iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Konak ilçesi 2. Kadriye Mahallesi'nde meydana gelmişti. İki grup arasında çıkan silahlı kavgada, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralanmış ve yaralılar çevre hastanelere sevk edilmişti.
Arabanın çizilmesinden kaynaklandığı iddia edildi
Öte yandan, yaşanan silahlı çatışmanın sebebi belli oldu. İddiaya göre A.K. isimli şahıs, yeni aldığı arabasını çizdiği için dün V.K. ile tartıştı. Bugün ise taraflar karşılaşınca tartışma büyüdü ve silahlar çekildi. Olayla ilgili her iki gruptan gözaltına alınan A.K., G.K., V.K., Ç.K., V.K. ve M.K.'nin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER