İstanbul MİMSAN KABARIK YAKIT FATURALARINA SAVAŞ AÇIYOR

MİMSAN KABARIK YAKIT FATURALARINA SAVAŞ AÇIYOR

01.10.2014 - 13:58 | Son Güncellenme:

.

MİMSAN KABARIK YAKIT FATURALARINA SAVAŞ AÇIYOR

Yakma ve enerji sistemlerinde 30 yıllık bir deneyime sahip olan MİMSAN, kabarık yakıt faturalarına savaş açtı. Firma, yüzde 20’lere varan tasarruf imkanı ve sunduğu 7 yıl garanti ile hem cepleri hem de mekanları şenlendirmeyi vaat ediyor.
Bireysel ve merkezi sistem kalorifer kazanlarını bugün sipariş edin yarın teslim alın, işinizde içinizde rahat etsin. Üstün özellikleri ve malzeme kalitesiyle sektör standartlarının da üzerinde garanti süresi sağlayan MİMSAN, ürünlerine 7 yıl boyunca garantili servis hizmeti veriyor.
YÜZDE 100 YERLİ
Enerji verimliliğini bir üretim felsefi haline getiren MİMSAN, kaynakları maksimum verimlilikle kullanarak gelecekte de sürdürülebilir bir enerji planlaması hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda MİMSAN mühendisleri tarafından geliştirilen ve yüzde 100 yerli üretim olan ısı teknolojisi ürünleri, yüzde 20’ye varan düzeylerde yakıt tasarrufu sağlamasıyla öne çıkıyor. Ar-Ge çalışmalarıyla her yeni nesil üründe hem enerji verimliliğini hem de ürün gamını geliştiren firma, yüksek güvenlik ve teknoloji ile üretilen ürünlerle ülke ekonomisine de katkı yapıyor. Enerji kaynaklarının da yüksek verimlilikle kullanılması tasarruf sağlıyor.
Isı teknolojileri sektörünün en hareketli günlerini yaşadığı kış aylarının arifesinde yaşanan talep yoğunluğu, MİMSAN’ın stok yönetimi ile kolayca aşılıyor. Müşterilerinden gelen talepleri hızla değerlendiren firma, ürünlerini benzersiz 7 yıl garanti desteği ile müşterilerine ulaştırıyor. Katı ve gaz yakıtlı bireysel ve merkezi sistem kalorifer kazanlarında 25.000 Kcal/h ile 1.000.000 Kcal/h kapasite aralığındaki tüm ürünlerde stoktan aynı gün teslim olanağı sunan MİMSAN, müşterilerinin acil ihtiyaçlarını da anında karşılıyor.
MİMSAN kalorifer kazanları, doğru ve kaliteli malzeme seçimi, doğru üretim teknikleri ve sertifikalı kaynakçıların yanında üretim sürecinin her aşamasında kalite kontrolleri yapılarak tüketiciye 7 yıl garanti ile sunuluyor. Firma yetkilileri 7 yıl garantinin ürün kalitesinin ve güvenin bir göstergesi olduğunu ifade ediyor.
Firma kurulum esnasında yapılara minimum müdahale ile uygulama yapılabiliyor. MİMSAN, yerinde imalat yapılarak binaların özgün hallerine müdahale edilmemesini tercih ediyor.

Yazarlar