Oyun Dunyasi Mobilde Tankların İnanılmaz Kapışması

Mobilde Tankların İnanılmaz Kapışması

26.09.2016 - 16:58 | Son Güncellenme:

World of Tanks Blitz, bu yılki Tokyo Game Show’da önemli açıklamalarla gündeme geldi. Wargaming’in paylaştığı haberler arasında Blitz Twister Kupası ve dünyanın dört bir yanındaki sanatçıların katkılarıyla tasarlanan Artist Signature Label koleksiyonu kapsamındaki ilk tank olan Okawara tankı dikkat çekti. World of Tanks, Blitz Twister Kupası ile e-spor arenasına giriş yapacağının müjdesini verdi. Klan oyuncularına […]

Mobilde Tankların İnanılmaz Kapışması

World of Tanks Blitz, bu yılki Tokyo Game Show’da önemli açıklamalarla gündeme geldi. Wargaming’in paylaştığı haberler arasında Blitz Twister Kupası ve dünyanın dört bir yanındaki sanatçıların katkılarıyla tasarlanan Artist Signature Label koleksiyonu kapsamındaki ilk tank olan Okawara tankı dikkat çekti.

Haberin Devamı

World of Tanks, Blitz Twister Kupası ile e-spor arenasına giriş yapacağının müjdesini verdi. Klan oyuncularına özel ilk global e-spor etkinliği olacak bu kupa, yeteneklerini dosta düşmana kanıtlamak isteyen Blitz oyuncuları için kaçırılmayacak bir fırsat. Online gerçekleşecek ön elemelerden sonra her bölgeden bir kazanan belirlenecek ve turnuvanın en iyi 4 takımı offline bir etkinlikte karşı karşıya gelecekler.