Gündem Moda şovu devam ediyor... Ezber bozdular

Moda şovu devam ediyor... Ezber bozdular

21.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da moda rüzgârı esmeye devam ediyor. Podyumda mankenlerin ezber bozan kıyafetleri modaseverlerin beğenisini kazandı

Moda şovu devam ediyor... Ezber bozdular

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 13’üncü sezonu önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde başladı. Cumartesiye kadar sürecek moda şovunda, 46 tasarımcı ve marka 38 defileyle yer alacak.

Haberin Devamı

Etkinlik kapsamında önceki akşam Kiğılı’nın dönüşümü podyuma taşındı. Moda, iş, sanat ve spor dünyasının katılımıyla gerçekleşen defilede, ‘maneviyat’, ‘doğa’ ve ‘mistizm’ temalı ‘Light Magic’ koleksiyonunu sergileyen marka, modaseverlerden tam not aldı. Son koleksiyonuyla ezber bozan markanın tasarımlarında, cesur ve alışılagelmişin dışındaki çizgiler, modaseverlerin ilgisini gördü. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ve Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem’in yanı sıra Mustafa Taviloğlu, Ümit Zaim ve Osman Benzeş gibi isimler defileyi takip etti.

‘Gece Kuşu’ kadınları...

Eda Güngör’ün gece hayatını sahiplenerek tasarladığı hazır giyim markası M.O.F.C, kadını cazibesi en yüksek haliyle podyuma taşıdı. Marka, 80’li yılların sonlarında, dünyanın her yerinde sosyalleşebilen, lüks yaşamayı ve eğlenceli gece hayatını seven, o dönemin güçlü ve çekici ‘Gece Kuşu’ kadınlarının stilinden ilham alan koleksiyonuyla öne çıktı. Defileyi izleyenler arasında Başak Dizer, Deniz Marşan, Ahu Yağtu, Bade İşçil, Büşra Develi, Yağmur Tanrısevsin ve Gülcan Arslan da vardı.

Haberin Devamı

Moda şovu devam ediyor... Ezber bozdular

Lüksü sokağa taşıdı

Celebrand markası, ‘Celebration’ adını verdiği 2019-2020 kış sezonu dış giyim tasarımlarını görücüye çıkardı. Kadının şıklığını sokağa taşıyan tasarımlar, izleyenlerden beğeni topladı. Dış giyimde kış aylarının gelenekselleşen ‘Siyah kurtarıcıdır’ temasından uzak, sıcak renklerin modern çizgiler ile buluşması ile planlanan koleksiyonda, gri ve sarının uyumu, neon renkler ve puantiyeler öne çıktı. Genç tasarımcılar Fulya Tanyol ve Meral Şarcı, “Şehirli kadın için çabasız şıklık diye tabir edilen bir stili ön plana çıkarıyoruz. Lüksü sokağa taşıyan koleksiyonun en önemli detayı ise giyinmeyi genelden çıkarıp kişiye özel hale getirmesi ve kadının bu şekilde daha özgür ve özgüvenli duruşunun sağlanması” dedi. Simge Tertemiz’in başmanken olarak çıktığı, müziklerine ise DJ Hakan Kabil’in imza attığı defileyi Merve Boluğur, Zehra Yılmaz ve Gökçe Kırgız izledi.