Cadde Modanın Oscar'ları sahiplerini buldu

Modanın Oscar'ları sahiplerini buldu

04.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

7. Fashion TV Moda Ödülleri, iş, sanat ve moda dünyasından isimleri bir araya getirdi

Modanın Oscarları sahiplerini buldu

Modanın Oscar’ları olarak adlandırılan 7. Fashion TV Moda Ödülleri, önceki akşam Beşiktaş The Ritz Carlton’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yedi Mavi sponsorluğunda, Fashion TV Türkiye ortağı Enis Onat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecenin sunuculuğunu, Deniz Akkaya üstlendi. Davete, Hande Yener, Tülin Şahin, Hamdi Alkan, Barış Falay, Ozan Doğulu, Arzu Kunt, Tuba Ünsal ve Demet Şener gibi çok sayıda isim katıldı. Gecede, Erkan Özermen, Atilla Kaplakarslan, Güngör Bayrak, Faruk Saraç, Fevziye Çamer, Hamdi Alkan ve Tamer Yılmaz ‘Yaşam Boyu Meslek Ödülü’nün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Modanın Oscarları sahiplerini buldu

‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ seçilen Barış Falay, “Oyunculukta her türlü karaktere girmeye çalışıyorum. Yeni nesil de çok iyi” dedi. Oyuncu, fit görüntüsüyle dikkat çekti.

Modanın Oscarları sahiplerini buldu

İş teklifleri arttı

‘Podyum Onur Ödülü’nü alan Demet Şener, “Bu yaşlarda artık onları veriyorlar” diyerek esprili bir açıklama yaptı. İş tekliflerinin artığını söyleyen model, “Evliyken ‘Demet nasıl olsa yapmaz’, ‘Bıraktı bu işleri’ diye düşündükleri için bu kadar teklif gelmiyordu. Çocuklarımda büyüdü, mesleğimi sürdürmek istiyorum” dedi.

Modanın Oscarları sahiplerini buldu

Koreli Tuba

‘Yılın En İyi Tiyatro Oyunu’, ‘Kürk Mantolu Madonna’ oldu. Ödülü alan Tuba Ünsal, Güney Kore’nin yerel kıyafetiyle dikkat çekti. Reklam yüzü olduğu markanın gecesinden geldiğini belirten oyuncu, “Seul kıyafetiyle geceye katıldım” dedi.