Oyun Dunyasi Mortal Kombat X – Kombat Pack, Jason ve Daha Fazla Sürprizle Geliyor

Mortal Kombat X – Kombat Pack, Jason ve Daha Fazla Sürprizle Geliyor

16.03.2015 - 11:16 | Son Güncellenme:

Ölümcül dövüş Mortal Kombat X, yepyeni bir sürprizle karşımızda. Üstelik bu sefer kesinleşmiş bir içeriğini sunuyor; Kombat Pack. Warner Bros. Interactive Entertainment, 13. Cuma'nın şerefine Mortal Kombat X Kombat Pack'in piyasaya çıkacağını duyurdu. Kombat Pack, indirilebilir içerik olarak hala yapım aşamasında olan dört yeni karaktere ulaşmamızı sağlayacak.

Mortal Kombat X – Kombat Pack, Jason ve Daha Fazla Sürprizle Geliyor

Ölümcül dövüş Mortal Kombat X, yepyeni bir sürprizle karşımızda. Üstelik bu sefer kesinleşmiş bir içeriğini sunuyor; Kombat Pack.

Warner Bros. Interactive Entertainment, 13. Cuma’nın şerefine Mortal Kombat X Kombat Pack’in piyasaya çıkacağını duyurdu. Kombat Pack, indirilebilir içerik olarak hala yapım aşamasında olan dört yeni karaktere ulaşmamızı sağlayacak. 13. Cuma film serilerinden tanıdığımız Jason Voorhees, 2 klasik Mortal Kombat savaşçısı ve bir de özel bir konuk bizlerle olacak. Mortal Kombat X Premium Edition, Kombat Pack’e dahil olacak. Fiyatı ise 29.99 dolar olarak belirlendi.

14 Nisan tarihinden itibaren Mortal Kombat X, hayranlarıyla buluşacak. Kombat Pack’i satın alanlar ayrıca Samurai Pack’e de sahip olacaklar. Bu pakette 3 farklı yeni kostüm yer alacak; Ronin Kenshi, Samurai Shinnok ve Jingu Kitana. Kombat Pack’i hemen satın almak isterseniz linki takip edebilirsiniz.