Ege Moskova-Bodrum charter seferleri yüz güldürecek

Moskova-Bodrum charter seferleri yüz güldürecek

19.03.2017 - 05:40 | Son Güncellenme:

Belediye Başkanı Kocadon, Moskova’daki ikili görüşmelerden olumlu sonuç alındığını, 28 Mart’tan itibaren iki kent arasında karşılıklı seferlerin başlayacağı müjdesini verdi...

Moskova-Bodrum charter  seferleri yüz güldürecek

BODRUM Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, aynı zamanda başkanı olduğu Bodrum Tanıtma Vakfı’nın, Rusya’nın başkenti Moskova’da katıldığı turizm fuarında yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığını; Moskova-Bodrum arasında karşılıklı charter uçuşlarının başlamasının kararlaştırıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Tanıtım çalışmaları

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), 14-16 Mart günleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleşen 24’üncü Moscow (MITT) International Travel & Tourism Fuarı’na katıldı. Fuarda kurulan Bodrum standında Bodrum Tanıtma Vakfı’nın Moskova temsilciliğinden Natalya Chernyavtseva, Maria Isiemina ve Bodrum Tanıtma Vakfı üyesi turizmciler, yaptıkları bire bir görüşmelerle tanıtım çalışmalarını yürüttü.

Tez Tour, Coral Travel ve Anextour Tur operatörleri ile görüşmelerde bulunuldu. Tez Tour yetkilileri, 2017’de Rusya’dan Bodrum’a Moskova-Bodrum-Moskova charter uçuşlarını “VIM-AVIA” (Vnukovo) ve “I Fly” havayolu şirketleriyle işbirliği çerçevesinde planlandı.

Coral Travel yetkililerinin de Moskova-Bodrum-Moskova charter uçuşlarının ‘Uralskiye Avialiniyi’ (Domodedovo) havayolu şirketiyle işbirliği kapsamında 30 Mart-15 Ekim günleri arasında gerçekleşeceğini, 30 Nisan- 28 Mayıs arasında haftada dört, 29 Mayıs’tan sonra da haftada altı sefer yapılacağını söyledikleri kaydedildi.

Haberin Devamı

Yoğun çaba

Bodrum’u tüm dünyanın tanıması için yoğun çaba içinde olduklarını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Özellikle Bodrum’un tanıtımı konusunda hem yurtiçi hem yurtdışında düzenlenen fuarlara önem veriyoruz. Daha çok Rus turistin Bodrum’a gelmesini diliyoruz” dedi.