Teknoloji Motorola, 28 Ağustos’ta Yeni Akıllı Cihazlarını Tanıtacak…

Motorola, 28 Ağustos’ta Yeni Akıllı Cihazlarını Tanıtacak…

18.07.2015 - 15:08 | Son Güncellenme:

Bir süredir sessizliğini koruyan Motorola, 3 farklı ülkede eş zamanlı bir şekilde düzenleyeceği etkinlikte kendisini gösterecek... Ortalıkta dönen dedikodulara göre Motorola, G ve X olmak kaydıyla iki farklı akıllı telefon...

Motorola, 28 Ağustos’ta Yeni Akıllı Cihazlarını Tanıtacak…

Bir süredir sessizliğini koruyan Motorola, 3 farklı ülkede eş zamanlı bir şekilde düzenleyeceği etkinlikte kendisini gösterecek... Ortalıkta dönen dedikodulara göre Motorola, G ve X olmak kaydıyla iki farklı akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar konu hakkında bir resmi duyuru ya da açıklama göremedik. Ancak bu durum çok yakında sonlanacağa benziyor. Zira firma tarafından dağıtılan davetiyelere göre Motorola, 28 Ağustos 2015 tarihinde yeni bir etkinliğe imza atacak. Yeni nesil Moto X ve Moto G modelleri ile karşımıza çıkması beklenen Motorola, bahsi geçen etkinliği düzenleyip, burada yeni modellerinin tanıtımını gerçekleştirebilir. Gönderilen davetiyelere göre etkinlik, Sao Paulo, Londra ve New York şehirlerinde aynı anda gerçekleşecek. Gelelim cihazların ön görülen özelliklerine. Bahse göre Moto X, 5.2 inç büyüklüğünde ve QHD netliğinde bir ekran ile geliyor. Yüksek çözünürlüklü ekrana Qualcomm'un Snapdragon 808 modelli işlemcisi eşlik edecek.

Haberin Devamı

Moto G'ye baktığımızda ise daha düşük özellikler görüyoruz. Zira cihazda 5 inç büyüklüğünde HD ekran bulunuyor. 720p çözünürlük sunacak olan bu ekranın yanında Snapdragon 410 işlemcisi bulunacak. Bu modelde iki farklı kombinasyona yer verecek olan Motorola, iddialara göre 1 GB RAM / 8 GB depolama alanı ve 2 GB RAM / 16 GB depolama alanı olmak üzere iki sürümü satışa sunacak. Modelin tüm sürümlerinde 4G bağlantı desteğinin bulunacağı söyleniyor. Elde edilen bu bilgilerin resmi olmadığını ve değişkenlik gösterebileceğini tekrardan hatırlatalım.