Teknoloji Motorola Moto X Satışa Sunulmayacak mı?

Motorola Moto X Satışa Sunulmayacak mı?

16.08.2016 - 16:13 | Son Güncellenme:

Bir süredir geliştirilme sürecinde olduğu söylenen Motorola Moto X hakkında bu kez tam tersi bilgiler mevcut. İşte detaylar…

Motorola Moto X Satışa Sunulmayacak mı

Akıllı telefon sektörüne dönüş yapma hazırlığında olan Motorola, şimdilerde birden fazla yeni model üzerinde çalışıyor. Z, Z Play ve Moto X gibi üst düzey modelleri geliştirmekte olduğu iddia edilen firmanın belli başlı yeni kararlar aldığı konuşulmakta. Bu kararlar arasında bazı yeni modellerin rafa kaldırılacağı dahi yer alıyor. Nitekim konuyla ilgili paylaşılan bilgilere göre Motorola Moto X ne yazık ki satışa sunulmayacak. Yeni model hakkında yeni karar alan teknoloji devinin Moto X modelini iptal ettiği ve onun yerine diğer modellerine odaklanacağı konuşuluyor. Tabi kesin ve resmi bir bilgi olmadığından ötürü şimdiden net bir kanıya varmak da pek mümkün değil.

Haberin Devamı
İsim Değiştirmesi Olası Gözüküyor

Motorola Moto X adında yeni bir telefon modeli görmeyeceğimiz belirtilirken geliştirici ekibin projeyi farklı bir yöne doğru kaydıracağı da iddia ediliyor. Birtakım değişikliklere uğrayacağı söylenen Moto X’in bir süre sonra ise kendisini Moto M adıyla gösterebileceği söylenmekte. Ancak şu an sızan Moto X söz konusu olmayabilir.

Moto X’in Özellikleri Sızmış Durumda

Daha önce ortaya çıkan bilgilerde Moto X’in 4.6 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte geleceği ve küçük ekranlı olmasına rağmen üst düzey donanıma sahip olacağı bildirilmişti. Ancak Moto M adındaki yeni model MediaTek Helio P10, 3 GB RAM, 16 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera gibi özellikler ile gelebilir.

Yazarlar