Teknoloji Mr. Robot’un İkinci Sezonu İçin Geri Sayım Başladı

Mr. Robot’un İkinci Sezonu İçin Geri Sayım Başladı

21.04.2016 - 14:22 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl ekranlara gelen ve bir anda büyük bir sükse yapmış olan Mr. Robot, nihayet ikinci sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor…

Mr. Robot’un İkinci Sezonu İçin Geri Sayım Başladı

USA kanalı tarafından hazırlanan ve hem oyunculuklar ile hem de sahip olduğu senaryosu sayesinde büyük bir kitle tarafından beğenilen Mr. Robot, şimdilerde ikinci sezonu ile gündemde. Günümüzdeki sistemi bolca eleştiren ve bunun için harekete geçen kişilerin bulunduğu dizi, geçtiğimiz yıl yayımlanmış ve büyük beğeni toplamıştı. Açıkçası beklenmedik bir şekilde bolca güzel yorum alan ve büyük bir izleyici oranı yakalayan dizi, yaz ayları içerisinde ikinci sezonu ile birlikte geri dönmüş olacak.

Haberin Devamı

Variety sitesi, güvenilir kaynaklarına dayandırdığı haberinde. Mr. Robot ikinci sezonun tam olarak 13 Haziran 2016 tarihinde başlayacağını söylüyor. USA Network kanalında izleyiciler ile buluşması beklenen dizinin yeni sezonun toplamda 10 bölümden oluşması bekleniyor. Yılın en iyi yardımcı erkek oyuncusu, yılın en iyi drama dizisi ve daha bunun gibi birçok adaylığı ve ödülü bulunan dizi, Altın Küre Ödül Töreni’nin de yıldızı olarak gösterilmekteydi. Nitekim bu denli başarılı bir dizinin devamı da en az ilk sezonu kadar heyecan yaratmakta.

The Defenders Dizisi Şekilleniyor
Yazarlar