Teknoloji MTV 2016’nın En İyi Filmlerini Seçti

MTV 2016’nın En İyi Filmlerini Seçti

11.04.2016 - 17:06 | Son Güncellenme:

Star Wars: The Force Awakens, Dwayne Johnson ve Kevin Hart tarafından sunulan MTV film ödüllerinin en çok ödül kazanını oldu.

MTV 2016’nın En İyi Filmlerini Seçti

Bölüm VII, MTV 2016’dan eve tam üç ödül ile döndü. En Sürpriz Performans (Daisy Ridley), En İyi Kötü Adam (Adam Driver) ve En iyi Film ödülleri Star Wars‘un yeni filminin oldu. Deadpool ve Pitch Perfect 2’de iki ödül aldı. En iyi uyarlama senaryo ise Straight Coutta Compton oldu. Oscar’ı sonunda alan Leonardo Di Caprio ise bu ödül töreninden de boş ayrılmadı.

Haberin Devamı
İşte MTV 2016 Film Ödülleri kazananlarının tam listesi;

En İyi Kadın Oyuncu: Charlize Theron, Mad Max: Fury Road En İyi Sana Performans: Amy Poehler, Inside Out En İyi Aksiyon Performansı: Chris Pratt, Jurassic World En İyi Uyarlama Senaryo: Straight Outta Compton En İyi Komedi Performansı: Ryan Reynolds, Deadpool En İyi Erkek Oyuncu: Leonardo DiCaprio, The Revenant En İyi Sürpriz Performans: Daisy Ridley, Star Wars: The Force En İyi Öpüşme Sahnesi: Rebel Wilson & Adam DeVine, Pitch Perfect 2 En Kahraman Karakter: Jennifer Lawrence, The Hunger Games: Mockingjay — Part 2 En İyi Kötü Karakter: Adam Driver, Star Wars: The Force Awakens En İyi Kadro: Pitch Perfect 2 En İyi Belgesel: Amy En İyi Dövüş Sahnesi: Deadpool (Ryan Reynolds) vs. Ajax (Ed Skrein), Deadpool Yılın Filmi: Star Wars: The Force Awakens Jenerasyon Ödülü: Will Smith Komedi Dahisi Ödülü: Melissa McCarthy