Tokat Muhtarlar Günü Kutlanıyor

Muhtarlar Günü Kutlanıyor

19.10.2018 - 17:58 | Son Güncellenme:

.

Muhtarlar Günü Kutlanıyor

TOKAT (AA) - Tokat'ın Turhal ve Yeşilyurt ilçelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Haberin Devamı

Turhal Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende, Turhal Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Murat Ateş ve beraberindekiler, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Törende konuşan Ateş, 19 Ekim'i Muhtarlar Günü ilan ederek kendilerinin böyle bir günde hatırlanmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, "Muhtarlar bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin sorunlarıyla ilgilenirken, diğer yandan da vatandaşlarla resmi kurumlar arasında köprü görevi görmektedir. Vatandaşlarımız, muhtarları kendilerine çok yakın görmekteler." dedi.

Törene Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

- Yeşilyurt

Yeşilyurt Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na Yeşilyurt muhtarları adına 100 Yıl Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Altuntaş çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Altuntaş, yaptığı konuşmada, "Kutladığımız bu Muhtarlar Günü'nü bizlere armağan eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şahsım ve sizler adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Törene Yeşilyurt Kaymakam Vekili Ahmet Vezir Baycar, Yeşilyurt Belediye Başkanı Vekili Metin Karataş, protokol üyeleri ve ilçe genelindeki köy ve mahalle muhtarları katıldı.