Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. son bölümde sultanların savaşı var ! - izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. son bölümde sultanların savaşı var ! - izle

11.02.2016 - 09:45 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin heyecanla izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. son bölüm ile ekrana geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisinde Kösem ve Safiye Sultan arasındaki savaş kızıştı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 13.son bölüm ve merak edilenler haberimizde.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. son bölümde sultanların savaşı var  - izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde sürpriz gelişmeler yaşandı. 13. bölüm ile STAR TV'de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem'de heyecan doruktaydı. İşte son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kösem, Safiye’yi can evinden vurdu!


İki sultan, iki anne bu defa evlatları için savaşıyor. Safiye Sultan, Kösem’i evladıyla tehdit ediyor. İkili arasındaki savaşa çocuğunun dahil olmasıyla Kösem’in nefreti büyüyor. Safiye’nin canını yakmak isteyen Kösem, gözünü Fahriye’ye çeviriyor. Kösem, Safiye’yle savaşında büyük ve acı bir kayıpla daha derinden sarsılıyor. Bu defa sağ kolunu, dostunu ve sırdaşını kurban veriyor! Derviş hakkındaki suçlamayı öğrenen Handan, Derviş’i kurtarmak için çırpınıyor. İkili arasındaki imkansız aşka sürpriz biri tanık oluyor. Payitahta dönen Ahmed yokluğunda olup bitenlerin hesabını soruyor. Derviş ile ilgili kararı ise herkesi şok ediyor! Derviş adım adım ölüme yürüyor. Kösem, Dar’ül Eman’a sığınan Fahriye’yi tekkeden çıkarmak için müthiş bir oyun kuruyor! Kösem’in Fahriye’nin peşinde olduğunu anlayan Safiye, kızının hayatını kurtarabilmek için nefes kesen bir mücadele veriyor.

Haberin Devamı


Safiye Sultan, Kösem’i oğlunun canıyla tehdit eder. Çocukların da dahil olmasıyla ikili arasındaki savaş daha da sertleşir. Kabus gibi bir gece geçiren Kösem, Safiye’ye aynı acıyı yaşatmaya yemin eder ve gözünü Fahriye’ye çevirir. Ancak Kösem’in yaptığı planları dinleyen biri vardır.


Payitahta dönen Ahmed yokluğunda olanları öğrenince çok öfkelenir. Safiye ile Ahmed’in hesaplaşması ikili arasındaki uçurumu daha da derinleştirir.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 13. BÖLÜM FRAGMANI


Ahmed, vezir-i azamı öldürmekle suçlanan Derviş hakkındaki kararını verir. Derviş adım adım ölüme yürürken, Handan kahrolmaktadır. İmkansız aşkın iki kahramanı son kez birbirlerine olan hislerini açar.


Kösem, Fahriye’yi sığındığı Dar’ül Eman’dan çıkarıp, cezasını çekmesini sağlayacaktır. Öyle bir tuzak kurar ki Fahriye için artık geri dönüş mümkün değildir. Safiye zamanında yetişip kızını kurtarabilecek mi? Yoksa en büyük kalp ağrısıyla mı tanışacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem,sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da...

Yayın Günü: 11 Şubat Perşembe
Yayın Saati: 20.00

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koruması gereken bir evladı ve çok güçlü bir düşmanı var. Safiye Sultan, gözyaşı sarayına sürgün edilmesinin intikamını almaya yemin ediyor. Sultan Ahmed ise Fahriye’nin canını almaya kararlı! Safiye Sultan ve Derviş Paşa, Fahriye’yi kimsenin tahmin edemeyeceği bir yere gizliyor. Zülfikar ağa bu sırrı öğrenince, Derviş’in Ahmed’in gözündeki sadakati sarsılıyor. Ahmed, Fahriye hakkındaki kararını açıklıyor. Derviş ile Zülfikar arasında ipler geriliyor. Kösem’in iktidar oyunlarına bulaşmasını hazmedemeyen Ahmed’in öfkesi yakıp kavuruyor. Ahmed, Kösem’den vaz mı geçiyor? Sultan Ahmed, Zitvatorok anlaşması için Edirne’ye gidiyor. Ahmed’in yokluğunda büyük savaş başlıyor. Derviş Paşa şok bir suçlamayla zindana atılıyor. Şehzade Mehmed kaçırılıyor. Her yerde oğlunu arayan Kösem Sultan, hayatının en büyük kabusuyla yüzleşiyor.

Haberin Devamı

Sultan Ahmed’in Fahriye’nin canını alacağını bilen Safiye, kızını Ahmed’in ulaşamayacağı bir yere saklar. Ahmed, Fahriye’nin bulunması için Derviş’e emir verir. Ancak Derviş’in gerçeği sakladığından habersizdir.

Haberin Devamı

Kösem’in gizli işler çevirmesinden rahatsız olan Ahmed, Kösem ile büyük bir kavga eder. Kösem, Ahmed’i masumiyetine inandırmaya çalışsa da başaramaz.

Safiye Sultan gözyaşı sarayında intikamını almak için gün sayarken, Kösem ilk çocuğu Şehzade Mehmed’i dünyaya getirir. Şehzade Mehmed’in doğumu Kösem ve Mahfiruze arasında yeni bir savaş başlatır. Kimin evladı, hayatta kalmayı başarıp tahta çıkacaktır?