Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Ceyda Ateş sürprizi

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Ceyda Ateş sürprizi

05.03.2016 - 09:13 | Son Güncellenme:

Star TV’de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine bir ünlü oyuncu daha katılıyor. Başrollerini Ekin Koç, Beren Saat ve Hülya Avşar’ın paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem için Ceyda Ateş‘le anlaşıldığı iddia edildi. Ceyda Ateş’in dizide Dilruba Sultan’ın gençlik halini canlandırması bekleniyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Ceyda Ateş sürprizi

Reytinglerde bir türlü istenileni veremeyen Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Ceyda Ateş sürprizi yaşanıyor. Ceyda Ateş, Muhteşem Yüzyıl Kösem'e transfer oldu!

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Dilruba Sultan rolünü canlandıracak.Güzel oyuncu diziye yeni rolüyle önümüzdeki haftalarda katılacak.

Ceyda Ateş kimdir?

1987 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Ceyda Ateş Barış Manço Kültür Merkezinde tiyatro eğitimi alır. Birçok dizide görev alan Ceyda Ateş 2008 yılında Çılgın Dersane filminde rol almıştır. Adını Feriha Koydum dizisinin ardından Evlerin Biri dizisinde de rol alan Ceyda Ateş son olarak Yılanların Öcü dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmıştır.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Ceyda Ateş sürprizi


MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ekranların büyük beğeniyle izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. yeni bölüm için heyecan dorukta. Geçtiğimiz gün yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 16. son bölümünde sarayda bütün dengeler değişti. Safiye Sultan, Kız Kulesi'ne kapatıldı. Şehzade Mustafa affedildi. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümünde neler olacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Nefes kesen sahneleriyle günmden düşmeyen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizdeki yerini alacaktır.

Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu yeni bölümüyle Star’da..

Safiye Sultan, kendisini bekleyen sona doğru yürüyor! Sultan Ahmed’in Safiye’ye verdiği ceza herkesi şaşkına çeviriyor. Şehzade Mustafa’ya giden cellatlar şok edici bir manzarayla karşılaşıyor. Şehzade Mustafa büyük bir mucize yaşıyor. Savaş meydanlarında cesurca savaşan İskender, payitahta dönüyor. Gelir gelmez tehlikeli bir maceranın içine düşüyor.Kösem’in başına buyruk hareket etmesi Handan’ın tepkisini çekiyor. Kösem’i haremde sevdiği adamın annesiyle yeni ve zorlu bir mücadele bekliyor.Kuyucu Murad Paşa ve Derviş Paşa arasında vezir-i azamlık için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.Sultan Ahmed’in verdiği karar herkes için sürpriz oluyor.Derviş Paşa, Mehmed Giray’ın ölüm emrini veriyor.Kösem öyle bir şey öğreniyor ki sarayda tehlike çanları çalmaya başlıyor! Kösem farkında olmadan büyük bir tuzağa doğru çekilirken, Halime Derviş Paşa’nın sonunu getirecek sırrı öğreniyor!

Haberin Devamı

Safiye kendisini bekleyen sona doğru yürürken, şehzade Mustafa’nın odasına giren cellatları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Kösem ise en büyük düşmanını alt etmiştir. Ancak yeni bir savaş onu beklemektedir. Kösem’in haremdeki gücünden rahatsız olan Handan, Kösem’in karşısına çıkar.

Sultan Ahmed’in sadaret mührünü kime vereceği merak konusu olur. Handan Sultan, Derviş’in vezir-i azam olmasını isterken, Kösem ise Kuyucu Murad Paşa’yı desteklemektedir. Ahmed’in seçimi yeni bir mücadelenin başlamasına neden olacaktır.

Halime ise Handan Sultan ile Derviş Paşa arasındaki yakınlıktan şüphelenir. Handan’ı takip eden Menekşe, hanedanı derinden sarsacak bir sırra tanık olur.

Kösem’in zaafını öğrenen Nasuh, ona büyük bir tuzak kurar. Kösem, bu tuzaktan kurtulmaya çalışırken, karşısına sürpriz biri çıkacaktır!