Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. yeni bölüm fragmanında Sultan Murad Kösem Sultan'ı sürgüne gönderiyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. yeni bölüm fragmanında Sultan Murad Kösem Sultan'ı sürgüne gönderiyor!

28.03.2017 - 09:34 | Son Güncellenme:

Salı akşamları ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde Sultan Murad geri döndü. Saraya doğru yürüyen halka hitap eden Kösem Sultan halk tarafından takdir kazandı. Sultan Murad'dan habersiz divanı toplayan Kösem Sultan yayınlanan yeni bölüm fragmanında bunun bedelini ödeyecek gibi duruyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölümde Sultan Murad annesi Kösem Sultan'ın yaptıklarından dolayı onu sürgüne gönderme kararı alıyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. yeni bölüm fragmanında Sultan Murad Kösem Sultanı sürgüne gönderiyor

Salı akşamları ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. yeni bölümde sırra kadem basan Sultan Murad saraya geri döndü. Kösem Sultan sarayayürüye ahaliyle karşı karşıya geldi. Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. yeni bölümü ile dün akşam saat 22:30'da Fox TV ekranındaydı.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 17. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad en büyük düşmanıyla yüzleşiyor! Kösem Sultan saraya yürüyen ahaliyle karşı karşıya kalıyor! Sırra kadem basan Sultan Murad saraya geri dönüyor! Yeni yasaklar ilan ediliyor! Bayezid, Kâsım’a büyük bir oyun oynuyor!

Şehzade Kâsım, her şeyi Sultan Murad’a anlatıyor! Silahdar’la arası düzelmeyen Âtike Sultan, Silahdar’a içini döküyor! Kösem Sultan Gülbahar Sultanın mezarını açtırıyor! Sultan Murad, Şehzade Bayezid’e ağır bir ceza veriyor! Kösem Sultan gizlice divanı topluyor! Sultan Murad divana baskın yapıyor! Kösem Sultan ve Sultan Murad karşı karşıya geldi.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 18. BÖLÜM FRAGMANI