Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

19.01.2017 - 10:44 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. sezon 9. yeni bölüm ile yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Sultan Murad Anadolu'da yaşanan isyanı bastırmak için Bergama kalesine gitti. Kaleye sızan Sultan Murad pusuya düştü. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. yeni bölüm fragmanı...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Cuma akşamları ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Sultan Murad Anadolu'da çıkan isyanı bastırmak için Bergama kalesine gider. Kaleye kurduğunu plan sayesinde giren Sultan Murad pusuya düşer. Ahalinin linç etmeye çalıştığı Farya saldırıdan son anda kurtulur. Geçirdiği saldırının ardından bebeğini kaybettiğini öğrenen Farya deliye döner.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Nurgül Yeşilçay, Metin Akgülder, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan, Engin Benli, İsmail Demirci, Ece Çeşmioğlu gibi usta isimler yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. yeni bölüm fragmanları ile 20 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana geldi.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 9. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad adaleti sağlamak için savaşıyor!

Anadolu’daki isyanı bastırmak için Bergama kalesi önlerine gelen Sultan Murad, kaleye girmek için ekibiyle beraber akıl almaz bir plan yapar. Bergama kalesine sızan Sultan Murad ve ekibi pusuya düşer. Ahalinin linç etmeye çalıştığı Farya, saldırıdan son anda kurtulur. Aldığı acı haberle kaderi tamamen değişecektir… Kösem Sultan, Farya’ya saldıranların elebaşlarını en ağır biçimde cezalandırır.

Haberin Devamı

Saldırıyı Ayşe Sultan’ın yaptığına dair bir delil olmasa da Farya Ayşe’nin yaptığından emindir. Acıdan gözü dönen Farya Ayşe’yi suçlar. Ayşe Sultan ölümle burun buruna gelir.

Kâsım’ın cezalandırılması, Şehzade İbrahim’in korkularını tetikler. Kendini odaya kapatan İbrahim için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Payitahta dönen Sultan Murad, Farya’ya yapılan saldırıyı öğrenince çok öfkelenir. Bu işte parmağı olan herkes bedelini ödeyecektir…