Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem'e Beren Saat damgası!

Muhteşem Yüzyıl Kösem'e Beren Saat damgası!

24.12.2015 - 15:57 | Son Güncellenme:

Beren Saat, 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinin 7. bölümü ile dün ilk kez seyirci karşısına çıktı. Beren Saat diziye hızlı bir giriş yaptı ve dizinin reytingini arttırdı.

Muhteşem Yüzyıl Köseme Beren Saat damgası

'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinin Beren Saat'in de yer aldığı yeni bölümü yayınlandı. İntikam dizisinden sonra ekranlara ara veren Beren Saat, Twitter'da en çok konuşulan konulardan oldu.

Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan'dan gelen teklifi kabul eden Saat'in hayranları merakla güzel oyuncunun izleyici karşısına çıkacağı anı bekliyordu. Dizinin reyting performansı sebebiyle, Beren Saat'in diziye dahil olacağı tarih öne çekildi ve ünlü oyuncu dün 7. bölümde ekrana geldi.
Muhteşem Yüzyıl Kösem, Beren Saat'in de kadroya dahil olması ile birlikte reytinglerde AB grubunda zirveye yerleşti. Total'de ise Kurtlar Vadisi Pusu birinci sıradaki yerini korudu.
KÖSEM İLE SULTAN AHMED ÖPÜŞTÜ

Muhteşem Yüzyıl Köseme Beren Saat damgası


'Muhteşem Yüzyıl Kösem' 7. bölümde Beren Saat diziye bomba gibi girdi. Girdiği ilk sahnede isyanı bastırarak tahtı koruyan Kösem Sultan, isyanda vurulmasına rağmen boynundaki Cevşen-i Kebir sayesinde ölümden döndü. Bu olaydan çok etkilenen Kösem, müslüman olmaya karar verdi. Sultan Ahmed'i çiçek hastalığına da deva olan Kösem Sultan'ın Sultan Ahmed ile öpüşmesi ise reytingleri beklentilerin altında kalan dizinin 7. bölümüne damga vurdu.
DİZİDE DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Köseme Beren Saat damgası

Haberin Devamı

Anastasia, hayatını hiçe sayıp isyancıların karşısına çıkıyor! O kargaşada öyle bir mucize gerçekleşiyor ki, herkes Anastasia’nın büyüsüne kapılıyor! Kızını gören Enzo ona ulaşmak için çabalarken, Anastasia, Ahmed’i iyileştirecek şifanın peşine düşüyor. Ve Ahmed’i kurtarabilmek için akıl almaz bir bedel ödüyor! Sultan Ahmed, hastalıktan kurtuluyor ve yokluğunda olanların hesabını soruyor! Hanedanın kaderini değiştiren Anastasia, Kösem adını alıyor! Sarayda yeni bir dönem başlıyor! Anastasia’dan umudunu kesen İskender, gerçek ailesini aramaya karar veriyor! Handan Sultan, Derviş hakkında şok bir karar veriyor! Ahmed, Safiye Sultan’ı saraydan sürgün ediyor! Safiye’ye meydan okuyan Kösem, iki kadın arasındaki amansız savaşı başlatıyor!
MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 7. BÖLÜM 3. FRAGMANI
Anastasia, canı pahasına isyancıların karşısına çıkar. Ancak kalabalığın öfkesini dindiremez ve şok eden bir olay yaşanır. İsyancıların karşısında dimdik duran Anastasia’nın ölüme meydan okuyuşu, herkesi büyüler.
Halime’nin tek umudu olan şifacı kadın saraya gelir. Şifacı, Mustafa’ya gizlice aşı yaparken Handan’a yakalanınca saraydan kovulur. Anastasia her şeyi göze alarak kadının peşine düşer. Ancak Ahmed’i kurtarabilmek için büyük bir bedel ödemesi gerekir.
Anastasia’nın ellerinden gelen şifa Ahmed’i iyileştirir. Hanedanın kaderini değiştiren Anastasia, kendi ismini alır. Kösem...Kösem için sarayda yeni bir dönem başlar...
MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Sultan Ahmed, hastalığında yapılan taht kavgalarının hesabını sorar. En büyük cezayı ise Safiye’ye verir ve onu saraydan sürgün eder. Safiye’yi bu zor durumdan kurtarabilecek tek kişi Kösem’dir.
Kösem, Safiye’ye boyun mu eğecek, yoksa ona meydan okuyarak, savaş mı ilan edecek? Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Perşembe akşamı Star’da...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Ahmed çiçek hastalığına yakalanıyor! Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için Halime ile anlaşma yapıyor! Taht hazırlığı sürerken, şehzade Mustafa da hastalığın pençesine düşüyor! Ve hanedan, eşi görülmemiş bir krizin eşiğine geliyor! Anastasia, hayatını hiçe sayıp aşkı için mücadele ediyor! Şahin Giray tahta çıkmak için gün sayarken, hanedanı kurtaracak yeni bir umut yeşeriyor! Ancak Halime, verdiği emirle son umudu da yok ediyor! İktidarını kaybetmek istemeyen Safiye, yeni taht adayını açıklıyor! Herkesi şok edecek bu isim, yeni bir savaş başlatıyor! Şehirde başlayan isyan, sarayın kapılarına dayanıyor! Anastasia, Safiye’nin gerçek yüzüne tanık oluyor! Sarayda sıkışıp kalan hanedan ölümü beklerken, Anastasia herkesin kaderini değiştirecek bir karar alıyor!

Ahmed’in çiçek hastalığına yakalandığı anlaşılınca, Handan için tüm umutlar tükenir. Safiye Sultan ise hiç vakit kaybetmeden şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için Halime ile anlaşır. Halime’nin beklediği gün nihayet gelmiştir.

Haberin Devamı

Şehzade Mustafa’nın da hastalanmasıyla, hanedan yok olma tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Safiye bu krize Fahriye’nin neden olduğunu öğrenince yıkılır. Köşeye sıkışan Safiye sürpriz bir hamle yaparak yeni taht adayını açıklar.

Hastalık haberinin yayılmasıyla, şehir yangın yerine döner. Saray halkı ölümle burun burunadır. Bu zor sınavda, Anastasia ilk kez Safiye’nin gerçek yüzünü görür. Anastasia için kaderin iplerini eline almanın vakti gelmiştir!

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ