Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem kadrosuna Naz Elmas transferi!

Muhteşem Yüzyıl Kösem kadrosuna Naz Elmas transferi!

25.08.2016 - 12:01 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem önümüzdeki sezon Fox Tv ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezona sürprizlerle başlıyor. Naz Elmas'ın da kadroya dahil olması ile tarihi dizi ekranlara bomba gibi dönüyor. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem ile ilgili detaylar...

Muhteşem Yüzyıl Kösem kadrosuna Naz Elmas transferi

Ekranların başarılı dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem başarılı kadrosuna bir profesyonel oyuncu daha ekliyor. Yer aldığı projeler ile ses getiren Naz Elmas'ı gelecek sezon Muhteşem Yüzyıl Kösem'in kadrosunda izleyeceğiz. Aynı zamanda dizinin kadrosunda köklü değişiklikler de yapıldı. Yeni Kösem Sultan kim? İşte merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

Star TV’den Fox TV’ye transfer olan ve 4. Murat döneminin konu alınacağını dizinin oyuncu kadrosu da büyük oranda değişti. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Farah Zeynep Abdullah ve Caner Cindoruk’un paylaşacağı yapıma son olarak Naz Elmas da katıldı. Naz Elmas, ekranda başarılı sonuçlar alan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisine dâhil oldu. Daha önce tarihi bir dizi olan Filinta’da kamera karşısına geçen Elmas, böylelikle ikinci kez tarihi bir yapımda rol almış olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’e son olarak Gevher Sultan karakterini daha önce ‘Dudaktan Kalbe’, ‘Zehirli Sarmaşık’ ve ‘A.Ş.K.’ gibi projelerde yer alan Aslı Tandoğan ile olarak ‘Kalbim Yangın Yeri’nde izlediğimiz Ece Çeşmioğlu da dizide Atike Sultan rolüyle katılmıştı.

Haberin Devamı

Yeni Kösem Sultan kim?

Dizide Kösem Sultan'ı hayat veren Beren Saat'in de yeni sezonda yer almayacağı ve yerine Nurgül Yeşilçay'ın geçeceği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu dizinin yeni sezonunda Beren Saat'in oynadığı Kösem'i canlandıracak. Saat, dizinin yeni sezon ilk bölümünde yer alacak. Daha sonra dizide zaman atlaması yaşanacak ve Yeşilçay yeni Kösem Sultan olarak seyirci karşısına çıkacak.

Bölüm başı 1 milyon 300 bin TL’ye kanal değiştirdi.

‘Kösem Sultan’ı Nurgül Yeşilçay’ın canlandıracağı ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ bölüm başı 1 milyon 300 bin TL’ye FOX TV’ye transfer oldu.

4. Murat döneminin anlatılacağı “Muhteşem Yüzyıl” dizisi yeni sezonda Star TV’de olmayacak. FOX TV ile görüşmelere devam eden yapımcı Timur Savcı’nın yeni kanalından bölüm başına 1 milyon 300 bin TL alacağı iddia edildi.

Dizide “Kösem Sultan”ın 40’lı yaşlarını Nurgül Yeşilçay, oğlu 4. Murat’ı Metin Akdülger, diğer rolleri Burak Yamantürk, Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. TEM Stüdyoları yıkılacağı için dekorları Hadımköy’e taşınan ve bu nedenle çekimleri bayram sonrasına kalan dizinin yurt dışı satışlarından dolayı Fox’ta 39 bölüm yayın garantisi bulunuyor.

Diziden ayrılan isimler:

Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen gibi birçok ünlü isim birinci sezonda rolleri gereği diziden ayrılmıştı.