Gündem Son dakika... Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı

Son dakika... Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı

22.02.2017 - 18:38 | Son Güncellenme:

Sanat merkezini kundakladığı iddiasıyla gözaltına alınan M.A.A'nın, sorgusunda, Müjdat Gezen'in  Abdülhamid Han'ın torununa hakaret ettiğini, buna tepki olarak, alkollü olmasının da etkisiyle olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Son dakika... Müjdat Gezen Sanat Merkezini kundaklayan kişi yakalandı

Kadıköy'de, Müjdat Gezen Sanat Merkezini kundakladığı iddiasıyla gözaltına alınan M.A.A'nın, Gezen'in, Osmanlı padişahlarından Abdülhamid Han'ın torununa hakaret ettiğini, buna tepki olarak alkollü olmasının da etkisiyle olayı gerçekleştirdiğini söylediği bildirildi.

Haberin Devamı


Son dakika... Müjdat Gezen Sanat Merkezini kundaklayan kişi yakalandı





Alınan bilgiye göre, Sancaktepe'de yakalanan M.A.A'nın sorgusunda suçlamayı kabul ettiği belirtildi.

Şüpheli M.A.A'nın, Müjdat Gezen'in Osmanlı padişahlarından Abdülhamid Han'ın torununa hakaret ettiğini, buna tepki olarak, alkollü olmasının da etkisiyle olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Şüpheli, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

KUNDAKÇININ BENZİN İSTASYONDAKİ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundakladığı iddiasıyla gözaltına alınan M.A.Aligül'ün, bir akaryakıt istasyonunda, bir pet şişeyle yakıt alırken güvenlik kameralarınca görüntüledi. Servis Şoförlüğü yaptığı öğrenilen şüphelinin, aldığı bu akaryakıt ile kundaklama olayını gerçekleştirdiği değerlediriliyor.