Antalya MURATPAŞA’DA 30 AĞUSTOS HAZIRLIKLARI

MURATPAŞA’DA 30 AĞUSTOS HAZIRLIKLARI

26.08.2016 - 15:45 | Son Güncellenme:

.

MURATPAŞA’DA 30 AĞUSTOS HAZIRLIKLARI

Muratpaşa Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı için kentin en işlek caddesi Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi’ni dev Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı.
Muratpaşa Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 94’üncü yıldönümünü görkemli bir şekilde kutlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Muratpaşa’dan yükselen ‘Zafer Bayramı’ coşkusuna Antalya’nın en işlek caddelerinden Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi de katıldı. Cadde dev Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleriyle donatıldı.
Antalya’da Salı günü 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu ise Muratpaşa Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceği konserle yaşanacak. ‘Cumhuriyetimiz, Demokrasimiz, Şehit ve Gazilerimiz için Bayrağını al da gel’ çağrısıyla gerçekleşecek kutlamalarda Cumhuriyet Meydanı’ndaki Funda Arar konser verecek. Konser saat 20.00’de başlayacak.
Muratpaşa Belediyesi, ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliğiyle Büyük Taarruz’un ilk karargahı Kocatepe’de düzenlenecek ‘Zafer Yürüyüşü’ne Antalyalıların gitmesine destek verdi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 Ağustos Salı günü Antalyalıları ‘Cumhuriyet, Demokrasi Şehit ve Gaziler’ için Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’na çağırdı.