Gündem Mutlu Ol Yeter 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Mutlu Ol Yeter 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

13.04.2015 - 09:42 | Son Güncellenme:

Atv ekranında dün akşam yeni bir dizi başladı. Ali Atay'ın başrolünde olduğu yeni dizi Mutlu Ol Yeter 1. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. İlginç diyalogların yaşandığı Mutlu Ol Yeter'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Mutlu Ol Yeter ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar..

Mutlu Ol Yeter 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Ali Atay, Ertan Saban, Öner Erkan, Aslı Enver'den sıcacık bir mahalle komedisi Atv ekranında başladı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği "Mutlu Ol Yeter"in yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor. Senaryo ekibinde karikatürist Yiğit Özgür'ün de yer aldığı ''Mutlu Ol Yeter'' 1. bölümü ile herkesi ekrana kilitlemeyi başardı.

Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen "Mutlu Ol Yeter" İstanbul'da hiç bilinmeyen "istasyon" semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor.

MUTLU OL YETER 1. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizide Ali Atay (Can) ,Öner Erkan(Güneş) , Ertan Saban ( Babür), Aslı Enver (Zeynep) Sait Günay ( Ziver ) ,Tülay Bursa (Şerife) , Seda Türkmen ( Ayşe), EfeTuncer (Vefa) , Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife) , Fırat Albayram ( Devrem), NilGünal ( Nurten) , Yılmaz Gruda ( Ziya) , Erkan Üçüncü ( Bakkal) , Metin Büktel ( Medik) , Bülent Seyran ( Kamer), Göktay Tosun ( Manav) , Bedia Begovska (Rona) , LuranAhmedi ( Dayı) , EMRE ERTUNÇ- KUBİLAY ÇAMLIDAĞ- EROLALPSOYKAN ( Kahve Üçlüsü) karakterlerine can veriyor.

Haberin Devamı

MUTLU OL YETER 2. BÖLÜM FRAGMANI