Kültür Sanat Müziğin ve eğlencenin baştan çıkarıcı buluşması!

Müziğin ve eğlencenin baştan çıkarıcı buluşması!

30.11.2012 - 10:30 | Son Güncellenme:

8 Aralık Cumartesi gecesi DJ Ralvero’nun yatak odasına giriyoruz!

Müziğin ve eğlencenin baştan çıkarıcı buluşması

2012’ye veda etmeden keyifli bir gece daha geçirmek istiyorsanız, Anadolu Yakası’nın muhteşem terası 360East Moda’da Hollanda’nın en ünlü DJ’lerinden Ralvero ile buluşuyoruz. DJ Ralvero’ya eşlik edecek MC Yanto’nun da sahnede olacağı 8 Aralık Cumartesi gecesi tadı damağınızda kalacak bir eğlence sizi bekliyor!

Haberin Devamı

Eğlencenin müzikle dansını seviyorsanız son dönemde onun canlı performansını izlemek için çıldırıyor olmalısınız? Sıkı durun öyleyse, müzik listelerini taçlandıran ve “In My Bedroom” adlı hit parçası ile ünlü DJ Ralvero 8 Aralık Cumartesi gecesi, 360 East Moda’da hayranlarına muhteşem dakikalar yaşatacak.

Yaratıcı ve yenilikçi müziği ile ünü Hollanda’nın sınırını aşan DJ. Ralvero, her çeşit müzikten ilham alarak kendi çalışmalarına odaklandığı kariyerinde sağlam adımlarla yükseliyor. Hollanda’nın yetenekli sanatçılarını bir araya getiren 1Management ailesine katılan DJ Ralvero, Sneakerz partilerinin aranan isimleri arasında yer alıyor. Ralvero, “Party People” adlı çalışmasıyla 2009 yılında ilk büyük çıkışından itibaren tüm dünyaya ününü yaymaya devam ediyor. ErickE, Chucky ve Laidback Luke yanı sıra Bob Sinclair, Axwell ve Carl Cox gibi usta isimler tarafından adından övgüyle bahsedilen ünlü DJ’in son dönemde radyolarda sıkça duyduğumuz parçası “In My Bedroom”un fanları ise oldukça fazla... Gecenin diğer önemli konuğu ise katıldığı her partide DJ’lerin favori ismi, Yanto. Müziği ile geceye can verecek olan DJ Ralvero’ya ve ünlü DJ’e MC olarak eşlik edecek Yanto, 360East Moda’da eğlence dolu anların unutulmaz iki ismi olacak.

Haberin Devamı

360East Moda’da eğlence tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü DJ Ralvero’nun büyüleyici setleriyle bu özel gecede, çılgınca dans edeceğinizden emin olabilirsiniz!

Rezervasyon için;

360East Moda

0216 542 43 50 - 51 / 0530 789 0 360

Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Kadıköy / İstanbul

(DoubleTree by Hilton Moda Oteli, 12. kat)