Gündem Müzikle tedavi etmiş

Müzikle tedavi etmiş

19.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eşinden gördüğü şiddet sonucu beyin kanaması geçiren Kübra Eken’in bilincini ‘TETA frekanslı bir enerji’ kullanan Cemil Yüksel yerine getirmiş.

Müzikle tedavi etmiş

Doğum sonrasında geçirdiği beyin kanaması nedeniyle felç kalan ve alfabeden gösterdiği harflerle ailesi ile iletişim kurabilen Kübra Eken, bilincinin yerine gelmesinin ardından ‘eşi Neptün Eken’in kendisine yumruk attığını’ ifade etti. Fakat Neptün ve Kübra’nın arkadaşları gazeteci Vildan Ay, sosyal medyada yayımladığı bir açıklamada, Neptün’ün suçsuz olduğunu öne sürdü. Ay açıklamasında, Kübra’nın annesi Nuran Yelkenci’nin, “Kızını terapiye götürmesi gerekirken müzikle şifa verdiğini iddia eden bir adama götürdüğünü” iddia etti.
Açıklamayı kaldırdı
Ay’ın iddiasında yer alan kişinin “Işık Bedenim TETA Bilincim” kitabının yazarı Cemil Yüksel olduğu ortaya çıktı. Nuran Yelkenci’nin Facebok sayfasında kızının doğumunun ardından bebeği ile çekilen tek fotoğrafında etiketlediği Cemil Yüksel de kendi Facebook hesabında bu fotoğrafın altında ‘tedavi’ sürecinin nasıl işlediğini anlattı. Tedavi sürecinin anlatması için iletişime geçtiğimiz Yüksel, “Yaşadıkları üzücü olaylar nedeniyle yeni bir haberin medyada yer almasının aileye saygısızlık olabileceğini” belirtti.
Konuşmamızın ardından Facebook hesabındaki fotoğraf ve açıklamayı da kaldırdı. Yüksel söz konusu açıklamasında Kübra Eken’in ‘tedavi’ sürecini şöyle anlatmıştı: “Eylül ayında tanıştım, Kübra ve ailesi ile. Yazmış olduğum, kitabım sayesinde ulaşmışlardı bana. Sadece bilinçsizce gözbebeklerini kıpırtadabilen Kübra için, şifa yönünde belki ancak ‘TETA’ frekansı seviyesinde bir enerjimin bir faydası olabileceğini ifade ettim.
‘Açık bir ışık işçiliği’
Altı aylık şifanın sonunda şimdilerde Kübra’nın eski entelektüel düzeyde bilinci yüzde yüz yerine gelmiş durumda, elini, kolunu, başını hareket ettirebiliyor. Kübra’nın hepimize bir şeyler hatırlatmaya başlayan açık bir ışık işçiliğine dönüşen, yaşamının hayırlı gelişmelerini aktarmaya devam edeceğiz.”

Yazarlar