Gündem Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star'a katıldı-izle

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star'a katıldı-izle

08.09.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim yarışmasında çok ses getiren isimlerden biri olan Nazlı Hamarat yarışmaya geri döndü. Yaşadığı olaylar ve polemiklerle gündemde olan Nazlı Hamarat ilk programda neler anlattı? İşte Benim Stilim All Star son bölümde yaşananlar haberimizde.

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Stara katıldı-izle

İşte Benim Stilim All Star hafta içi her gün ve Cumartesi akşamı eleme gecesi ile ekrana geliyor. İlk haftasını geçiren İşte Benim Stilim'de elenen ilk isim Marina Surina oldu. Bu haftanın bombası ise Nazlı Hamarat.

Haberin Devamı

Dün yayınlanan programda yarışmada kalan boş koltuğa herkese büyük bir sürpriz yaparak Nazlı Hamarat oturdu. Yeni sezonda birincilik için yarışacak isim herkesi şaşkına çevirdi. Kocasını kaybeden ve aldığı tepkilere rağmen yarışmaya katılan Hamarat yarışmada neler yaşayacak merak konusu..

İşte Benim Stilim 7 Eylül Pazartesi sabahı yayınlanan bölümünde Nazlı Hamarat, yarışmacı olarak geri döndü. Giyim tarzı ve zenginliği ile İşte Benim Stilim'e damga vuran isim Nazlı Hamarat yarışmaya katılarak herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde eşini kaybeden Hamarat stüdyoda yaşadıkları ile ilgili detaylar anlatınca gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Nazlı Hamarat'ın İşte Benim All Star sahnesinde ilk gün yaşadıkları..

Haberin Devamı

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

Marmara sinemasının sahibinin kızı olan Nazlı Hamarat 1988 doğumludur. Nazlı Hamarat daha önce kocası hakkında pek çok haber ile gündeme gelmişti.

Nazlı Hamarat'ın kocası Emir Şaşmaz Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürüldü. Emir Şaşmaz'ın ölüm haberini veren isim Erol köse oldu. Erol Köse, Şaşmaz'ın Ukrayna'da karanlık işlere girdiğini pırlanta kaçakçılığı ve eskort kadın ticareti nedeni ile öldürüldüğünü söyledi. Erol Köse'nin bu haberi vermesinin ardından Nazlı Hamarat kocasının öldürüldüğünü doğruladı.

Yazarlar