Gündem Ne Münasebet 4. son bölümde neler oldu-izle

Ne Münasebet 4. son bölümde neler oldu-izle

27.07.2015 - 09:47 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Ne Münasebet dün akşam 4. bölüm ile ekrana geldi. Peki son bölümde neler oldu? Demir ve Nil arasında yaşananlar herkesi ekrana kilitliyor. İşte Ne Münasebet 4. son bölümde izleyemedikleriniz..

Ne Münasebet 4. son bölümde neler oldu-izle

“Ne Münasebet”in dördüncü bölümünde;

Haberin Devamı

Nil, Demir’in kendisini öpmesine hiç beklenmedik bir tepki verir. İkilinin arasını açan öpücük olayı Figen ve Muazzez arasında da sert rüzgarlar esmesine sebep olur. Nil, kendini izinsiz ulu orta öpen Demir’den bir özür beklemektedir.

Ancak Demir özür dilememekte kararlıdır. İkilinin özür inatlaşması sonunda tehlikeli bir oyuna dönüşecektir. Büroda işlerin hiç de Muazzez’in anlattığı gibi olmadığını anlayan Hakkı, gizlice büroya girmenin bir yolunu bulur. Hakkı, Fadime’yle konuşur ve duyduklarına inanamaz. Demir ve Nil, Demir’in komşularının anlaşmazlığını çözmek için kolları sıvarlar bu kez…

İki komşunun basit bir anlaşmazlığı gibi duran olayın iç yüzü herkesi şaşkına çevirir.

NE MÜNASEBET 4. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Ne Münasebet 3. bölümde neler oldu

Ne Münasebet”in üçüncü bölümünde; Berkant, aradığı fırsatı yakalamış ve Demir’i nezarete attırmıştır. Nil’in çabaları sonucu Berkant şikayetini geri alır. Bu ‘iyiliğini’ fırsata dönüştürmek isteyen Berkant, istemeden Demir’in, Nil’e olan duygularının açığa çıkmasına sebep olur. Öte yandan Hakkı komadan çıkmıştır. Ancak Hakkı’nın komadan çıkması Nil’in işi bırakması demektir. Hakkı ve Muazzez bu duruma kendilerince bir çözüm bulurlar. Demir nezarette tanıştığı delikanlının babasıyla olan sorunlarından etkilenir ve gence yardım sözü verir. Nil ve Demir olayı araştırmaya başladıklarında işin hiç de göründüğü gibi olmadığını anlarlar.