Gündem Nebahat Çehre tacını Ebru Güzel'e verdi! Peki Ebru Güzel kimdir?

Nebahat Çehre tacını Ebru Güzel'e verdi! Peki Ebru Güzel kimdir?

29.09.2015 - 19:03 | Son Güncellenme:

Nebahat Çehre, oyunculuk alanında gelecekteki varisini açıkladı. Nebahat Çehre tacını Ebru Güzel'e verdi. Peki Ebru Güzel kimdir? İşte Ebru Güzel hakkında tüm detaylar..

Nebahat Çehre tacını Ebru Güzele verdi Peki Ebru Güzel kimdir

Eski Türkiye güzeli Ebru Güzel’le Forum Fashion Week açılışını yapacaklarını söyleyen Nebahat Çehre jübile söylentilerine noktayı koydu. Oyuncu, “Daha Ebru’yla oynamak istediğim anne kız rolü var. Bizi birçok projede yan yana göreceksiniz” dedi. Çehre, modelliğin ardından akademik kariyere yönelen ve Okan Üniversitesi’nde yardımcı doçent olan Güzel’le ilgili şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Güzellik benim için sadece fiziksel yönden değerlendirdiğim bir kavram değil. Akıl, yetenek, zarafet ve donanımla bir bütün olmalı. Yani güzellik zeka işidir. Bu yönden Ebru Güzel sadece bana benzemekle kalmıyor; hayat görüşüyle de düşüncelerimi yansıtıyor.”

Nebahat Çehre tacını Ebru Güzele verdi Peki Ebru Güzel kimdir

Ebru Güzel kimdir?

1975 yılında dünyaya gelen Ebru Güzel manken ve akademisyendir: Turizm işletme eğitimi alan Ebru Güzel ardından Mimar Sinan Üniversitesinde Moda tarihi dersleri de almıştır. 2008 yılında Yeditepe Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak göreve başlayan Güzel 2014 yılında Okan Üniversitesinde Yar. Doç. Ünvanını da almıştır. Aynı okulda bölüm başkanı da olan Ebru Güzel’in güzelliği ve başarılarla dolu kariyeri göze çarpıyor.

Yazarlar