Eskişehir Nesine.Com Eskişehir Basket'ten Anlamlı Karar

Nesine.Com Eskişehir Basket'ten Anlamlı Karar

19.12.2016 - 16:25 | Son Güncellenme:

.

Nesine.Com Eskişehir Basketten Anlamlı Karar

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.Com Eskişehir Basket Kulübü Başkan Özeçoğlu, hafta sonu oynayacakları maçın gelirlerini şehit ailelerine bağışlama kararı aldıklarını belirterek tüm şehri maça davet ederek destek istedi.
Birçok kulüp gibi Nesine.Com Eskişehir Basket takımı da şehitler için örnek bir davranışa imza atarak ’Helal olsun’ dedirtti. Spor Toto Basketbol Ligini hedefleyen Eskişehir ekibi, hafta sonu oynayacağı Afyon Belediye maçının tüm gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacak.
Konuyla alakalı kulübün internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan mesajda, ülkenin ciddi bir sınav verdiği ve bütünleşmenin gösterilmesi gerektiği süreçten geçildiği belirtildi. Nesine.Com Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, mesajında, "Ülkemiz ciddi bir sınav veriyor ve hassas bir süreçten geçiyor. Bu süreç seferber olmanın ve bütünleşmenin en ciddi örneklerinin gösterilmesi gereken bir süreçtir. Özellikle spor kulüpleri yöneticileri, sporun arkasında hareket eden kitleler göz önüne alındığında bizlere daha fazla sorumluluk düştüğü de ortadadır. Bizler de Nesine.com Eskişehir Basket Kulübü Yönetim Kurulu olarak şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine ve sevdiklerine sabırlar diliyoruz. Yaşanan acıları azaltmanın tek ve önemli yolunun omuz omuza vermek ve paylaşmak olduğu gerçeğinden yola çıkarak bu hafta bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu sebeple bu hafta Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynayacağımız Afyon Belediyespor maçının tüm hasılatını şehit ailelerine bağışlama kararı alarak, kulübümüz adına şehit ailelerine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu farkındalığı güçlendirmek adına da tüm Eskişehirlileri bu hafta Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’na davet ediyor ve şimdiden gösterecekleri ilgi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.
Ligin 16. hafta karşılaşmasında Nesine.Com Eskişehir Basket, 14 Aralık Cumartesi günü saat 17:00’de Afyon Belediye ile karşı karşıya gelecek.