Gündem No: 309 30. yeni bölüm fragmanında Emir bebek dünyaya geliyor!

No: 309 30. yeni bölüm fragmanında Emir bebek dünyaya geliyor!

04.01.2017 - 08:02 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizisi No: 309 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisinde Emir bebek dünyaya geliyor. İki ailede de büyük sevinç yaşanırken sinsi planlarına devam eden Betül Sarıhan ve Pelinsu duydukları karşısında bir kez daha şoke oluyor.

No: 309 30. yeni bölüm fragmanında Emir bebek dünyaya geliyor

Ekranların sevilen dizisi No: 309 yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan No: 309 dizisi 29. bölümde Lale için sürpriz bir baby shower partisi hazırlandı. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı dizi No: 309 yeni bölümleriyle her Çarşamba akşamı saat 20:00'da Fox'ta.

NO: 309 30. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı



NO: 309 29. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

No. 309'da bu hafta artık doğuma sayılı günler kalmıştır. Lale ve Onur, Emir’in odası için alışverişe çıkarlar. Alışverişe Yıldız ve Songül’ün de gideceğini duyan Betül soluğu yanlarında alır. Bu sefer kendi kazdığı kuyuya kendisi düşecektir. Bu arada Nergis ve Nilüfer herkesi organize ederek, Lale için sürpriz bir baby shower partisi hazırlarlar. Asıl sürprizi partinin sonunda Lale yapacaktır.

Dizide geçtiğimiz hafta, Lale ve Onur aralarındaki anlaşmazlıkları tatlıya bağlamışlardır. Fakat Şerife aralarının hala bozuk olduğunu düşünüp bu durumu Yıldız’a bildirir. Yıldız’ın Şerife ile konuşmasına tanık olan İsmet'te Onur ve Lale’yi barıştırmak için yılbaşı yemeği organize eder. Onur ve Lale bu kutlama için hazırlanır, birlikte alışveriş yaparlar. Betül gene hain planlar peşindedir fakat en büyük sürpriz onu beklemektedir.