Gündem No: 309 31. bölüm fragmanında Lale, Onur'un evlilik sözleşmesi yaptığını öğreniyor!

No: 309 31. bölüm fragmanında Lale, Onur'un evlilik sözleşmesi yaptığını öğreniyor!

12.01.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen romantik komedi dizisi No: 309 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen No: 309 dizisinde Lale, Onur'un evlilik sözleşmesi yaptığını öğrenince şoke olur. No: 309 yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

No: 309 31. bölüm fragmanında Lale, Onurun evlilik sözleşmesi yaptığını öğreniyor

Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı No: 309 dizisi son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Hemen ardından ekrana gelen No: 309 31. bölüm fragmanı seyirciyi heyecanlandırdı. No: 309 31. bölümünde Lale ve Onur, Emir için pervane oluyor. Fragmanın finalinde ise Onur'un Lale'ye yalan söylediği ortaya çıkıyor! Lale artık Onur ile ilgili tüm gerçekleri öğreniyor!

NO: 309 31. BÖLÜM FRAGMANI



NO: 309 SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

No. 309 dizisi son bölümünde Lale ve Onur, Emir’in odası için alışverişe çıkarlar. Alışverişe Yıldız ve Songül’ün de gideceğini duyan Betül soluğu yanlarında alır. Bu sefer kendi kazdığı kuyuya kendisi düşecektir. Bu arada Nergis ve Nilüfer herkesi organize ederek, Lale için sürpriz bir baby shower partisi hazırlarlar. Asıl sürprizi partinin sonunda Lale yapacaktır.

Dizide geçtiğimiz hafta, Lale ve Onur aralarındaki anlaşmazlıkları tatlıya bağlamışlardır. Fakat Şerife aralarının hala bozuk olduğunu düşünüp bu durumu Yıldız’a bildirir. Yıldız’ın Şerife ile konuşmasına tanık olan İsmet'te Onur ve Lale’yi barıştırmak için yılbaşı yemeği organize eder. Onur ve Lale bu kutlama için hazırlanır, birlikte alışveriş yaparlar. Betül gene hain planlar peşindedir fakat en büyük sürpriz onu beklemektedir.